Een auto huren en delen in Almelo

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een eigen auto met onderhoud, parkeren APK en wassen. Huur een deelauto in Almelo en open de auto eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand. Start ook met auto delen in Almelo!

Waar in Almelo een auto huren

 

Je kan een Greenwheels-deelauto vinden bij het NS-station in Almelo.

Zo werkt autodelen in Almelo

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Almelo en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Almelo. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Greenwheels is gewoon een goede oplossing als je niet elke dag een auto nodig hebt. ”
Rit starten met Greenwheels app op telefoon

Start vandaag met autodelen in Almelo

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Almelo altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in meer dan 185 andere steden, bijvoorbeeld ook in Hengelo en Enschede. Er staan ook deelauto's op ruim 170 NS stations door heel Nederland!