Een auto huren en delen in Hengelo

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Hengelo? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Hengelo in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Hengelo of op één van de ruim 170 NS-stations.

Waar vind ik deelauto’s in Hengelo?

 

Je vindt de Greenwheels deelauto’s bij het NS-station en in Woolderes. Wist je dat je al Greenwheels-rijder kan worden vanaf € 0 per maand? Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor 'Soms'. Wil je vaker goedkoop een auto huren in Hengelo? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak'.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Hengelo

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Hengelo en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Hengelo. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Makkelijk, de perfecte auto op tijd beschikbaar, schoon en in goede technische staat.”
Koppel stapt in rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Hengelo

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Hengelo altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Enschede, Almelo, Apeldoorn, Deventer, Zwolle en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!