Een auto huren en delen in Alphen aan den Rijn

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Almere? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze autodeel app. In Almere staat er altijd wel een dichtbij.

Waar in Alphen aan den Rijn een auto huren

 

Je kan een Greenwheels-deelauto vinden in diverse buurten in Alphen aan den Rijn. Er staat niet alleen deelauto voor je klaar op het NS-station van Alphen aan den Rijn maar ook in de buurt Riddervel, Lage zijde en Kerk en Zanen bijvoorbeeld. Van een compacte stadsauto tot een grote stationwagen. Een auto voor naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem.

 

In Alphen aan den Rijn staat er altijd een Greenwheels voor je klaar. Reserveer ver vooruit of vlak voor vertrek. Zo  kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Waar staan er bij jou in Alphen aan den Rijn deelauto's?

Zo werkt autodelen in Alphen aan den Rijn

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Alphen aan den Rijn en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Alphen aan den Rijn. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ben al een kleine 20 jaar lid van Greenwheels. Ben erg tevreden. Autodelen is veel beter voor het milieu. ”
Stel rijdt weg met Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Alphen aan den Rijn

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Alphen aan den Rijn altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan in meer dan 185 steden een deelauto huren en reserveren. In Boskoop, Bodegraven, Gouda, Leiden en Zoetermeer staan bijvoorbeeld ook deelauto's voor je klaar.

Daarnaast staan er deelauto's op ruim 170 NS stations door heel Nederland.