Een auto huren en delen in Barendrecht

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Een auto huren in Barendrecht is met Greenwheels eenvoudig. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan formulieren, verzekeringen of verplicht aftanken. Wanneer maak jij je eerste rit met een deel auto in Barendrecht? 

Waar een auto huren in Barendrecht 

 

Wist je dat je ook in Barendrecht een Greenwheels deelauto kan huren? Zo staat er een Greenwheels deelauto voor je klaar bij het NS-station maar bijvoorbeeld ook in de Paddewei.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er in Barendrecht

Zo werkt autodelen in Barendrecht

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Barendrecht en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Barendrecht. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Er staan er hier zoveel in de buurt dat er altijd eentje op een paar minuten lopen te reserveren is.”
Stel rijdt weg met Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Barendrecht

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Barendrecht altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Rotterdam, Dordrecht en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!