Een auto huren in Rotterdam als het jou uitkomt

 

Huur eenvoudig een van onze 150 deelauto’s in Rotterdam. Of een van de 1.850 deelauto's door de rest van Nederland.

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Onze auto's in Rotterdam open je eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0,- per maand.

Huur een van onze 150 Rotterdamse deelauto's

In Rotterdam staan meer dan 150 Greenwheels auto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

Zo huur je een deelauto

 

Je kunt rijden met één van onze deelauto’s wanneer je wilt. Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

Greenwheels deelauto app

Auto huren met de Greenwheels app

Een auto huren als het jou uitkomt? Zoek, reserveer en open met de Greenwheels app.

Download onze app
Rotterdam Greenwheels

Auto huren NS-Station Rotterdam

Greenwheels auto's staan op loopafstand van de NS treinstations in Rotterdam, Rotterdam-Zuid, Lombardije en Rotterdam Alexander. Reserveer en huur eenvoudig een auto om je reis vanaf een Rotterdams station te vervolgen.

Reserveer je auto
Greenwheels familie auto huren

Altijd dichtbij, zonder gedoe autorijden en huren

Een auto huren via Greenwheels is heel makkelijk. Met de app reserveer en open je de auto en ga je op pad. Je betaalt voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: geen wachtrijen, formulieren of verplicht aftanken.

Meld je gratis aan

Een auto voor een uurtje, een dag of het weekend

Gebruik Greenwheels voordelig. Of je nu een auto nodig hebt voor een uurtje om naar de tandarts te gaan of voor een bezoek aan vrienden buiten de stad. Bij Greenwheels hanteren we scherpe en voordelige tarieven.

Onze tarieven

Onze Rotterdamse auto's

 

Een compacte en voordelige stadsauto, bestelbusje of een wat ruimere stationwagen? Bij Greenwheels kun je met elk abonnement gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het best past.

Alles zo geregeld met de Greenwheels app

Zoeken. Reserveren. Openen.

Greenwheels app download