Maak nu extra voordelig kennis met Greenwheels.

€ 20 RIJTEGOED CADEAU

Een deelauto huren in Rotterdam

Met Greenwheels car sharing huur je eenvoudig de auto in je buurt

 

Huur eenvoudig één van onze deelauto’s in Rotterdam met de Greenwheels app. Je vindt ze overal, bijvoorbeeld in het centrum, Hillegersberg of Rotterdam Zuid. Ook bij jou in de buurt!

 

Zoek je een auto om te huren? Download dan de Greenwheels app! Pak een deelauto wanneer het jou uitkomt. Dat is auto huren, maar dan zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of een eigen parkeerplek. Onze deelauto's in Rotterdam huur, open en sluit je eenvoudig via de Greenwheels car sharing app.

Huur een van onze 235 Rotterdamse deelauto's

In Rotterdam staan meer dan 235 Greenwheels auto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

Greenwheels auto vrouw naar werk

Wat kost een auto huren in Rotterdam?

Een auto huren in Rotterdam is voordelig met de Greenwheels-app waar je 235+ deelauto's in Rotterdam kunt vinden om te huren. Je huurt in jouw stad al een auto vanaf € 2,07 per uur of € 29 per dag. Ga je langer op pad, bijvoorbeeld een weekend of een week? Dan wordt het nog voordeliger. Bij iedere rit is een autoverzekering, tanken en laden, onderhoud, 24/7 service en pechhulp inbegrepen. Ontdek onze voordelige deelauto tarieven en meld je aan.

BEKIJK TARIEVEN

Hoe huur je een deelauto in Rotterdam?

 

Je kunt rijden met één van onze deelauto’s wanneer je wilt. Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Car sharing met Greenwheels is net als een auto huren, maar dan zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels car sharing app.

1 - Meld je gratis aan

Meld je gratis aan bij Greenwheels. Binnen een half uur kan je een auto reserveren, openen en wegrijden.

2 - Auto openen en wegrijden

Reserveer jouw auto via de app of website. Open de Greenwheels-auto via de app, pak de boardcomputer uit het dashboardkastje en voer je pincode in. Trek de sleutel uit de boardcomputer en start de auto.

3 - Terugzetten en sluiten

Na afloop van je rit zet je de auto terug op de eigen, vaste locatie van de auto: daar waar je 'm ook opgehaald hebt. Je hoeft geen parkeergeld te betalen als de vaste Greenwheels-locatie in een betaald-parkeren zone valt.

 

 

Wat is autodelen en wat zijn de voordelen?

 

Autodelen wordt ook wel car sharing genoemd. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen autodelen en auto huren in Rotterdam? Autodelen is eigenlijk een auto huren, maar dan makkelijker. Er staan namelijk honderden deelauto's verspreid door Rotterdam, ook bij jou om de hoek. De voordelen van autodelen op een rijtje:

 

  • Een deelauto huren via Greenwheels is eenvoudiger dan een auto huren via een regulier autoverhuurbedrijf. Je reserveert de deelauto die bij jou om de hoek in Rotterdam staat via de Greenwheels app. Je start en eindigt de rit wanneer je wil. Je hoeft dus niet langs een vestiging, je bent niet afhankelijk van de openingstijden van een verhuurbedrijf en je kunt ook last-minute reserveren.
  • Met de Greenwheels-app is er altijd een auto in je buurt die je kunt reserveren. Je kunt een auto huren per uur, per kwartier, per dag, per twee dagen of per week. Je hebt de keuze uit een stadsauto, ruime stationswagen en bestelbusje. In Rotterdam zijn er benzine en elektrische deelauto's die je kunt huren.
  • Jij tankt of laadt, wij betalen. Bij je Greenwheels-rit is alles bij de uur- en kilometerprijs inbegrepen. Ook verzekeringen, onderhoud, 24/7 klantenservice en pechhulp.

  • Iedere Greenwheels-deelauto heeft een eigen vaste locatie, zelfs als je in Rotterdam woont. Zo heb je bijvoorbeeld een vaste parkeerplek die gereserveerd is voor die Greenwheels-auto. Voor die parkeerplek voor je deur hoef jij niets te betalen!
  • De keuze voor autodelen is duurzaam. Doordat meerdere Rotterdamse bestuurders een auto delen en daardoor een privéauto niet aanschaffen of wegdoen, haalt iedere Greenwheels-deelauto maar liefst 14 privéauto's van de Rotterdamse straten!

 

Aanmelden

 

 

Vind en huur een van onze ruim 235 Rotterdamse deelauto's

 

In het “Manhattan aan de Maas” en de altijd-drukke havenstad van Nederland kan het een uitdaging zijn om aan een huurauto te komen. Met Greenwheels staat er altijd een deelauto in buurt! Dit maakt een auto huren in Rotterdam een stuk eenvoudiger. In Rotterdam staan er namelijk meer dan 235 Greenwheels huurauto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app voor car sharing. Waar vind je deelauto's?

 

Rotterdam Centrum

 

Een auto huren in de stadsdriehoek van Rotterdam, dat kan met één van onze ruim 30 huurauto’s in Rotterdam Centrum. Op plekken als de Coolhaven, het CS-kwartier, Dijkzigt, Nieuwe Werk of Scheepvaartkwartier en meer.

 

Huur auto in centrum

Greenwheels deelauto geparkeerd auto huren in de stad

Rotterdam Oost

Je kunt ook een auto huren in het gebied van Rotterdam Oost, denk aan Rubroek, Crooswijk (oud en nieuw), Kralingen, Kralingse Bos, De Esch, Struisenburg, maar ook de straten van 's-Gravenland, Kralingse Veer, Prinsenland, Het Lage Land, Ommoord, Zevenkamp, Oosterflank (in de buurt van het winkelcentrum) en Nesselande.

HUUR AUTO IN OOST

Rotterdam Noord

 

Een auto huren in Rotterdam Noord? Ook dat is geen probleem! Je vindt onze deelauto’s op plekken als de Agniesebuurt, Provenierswijk, in Bergpolder, Blijdorp (vlakbij de dierentuin), Liskwartier, in het Oude Noorden en de Blijdorpse polder, maar ook in stadsdeel Overschie.

 

Huur auto in Noord

Greenwheels auto vrouw naar werk

Rotterdam Zuid

Er staan meer dan 30 huurauto’s in Rotterdam Zuid, handig voor als je daar woont of werkt en een auto wilt huren. Je vindt ze zowel in stadsdeel Feyenoord als IJsselmonde en de omgeving van Zuidplein. Denk aan het Noordereiland, Vreewijk, Bloemhof of Hillesluis, Katendrecht, Lombardijen, in heel Groot-IJsselmonde (Kreekhuizen, Hordijkerveld), de straten om het Zuiderpark, Carnisse, Oud-Charlois, Pendrecht, de Beverwaard en de Kop van Zuid.

HUUR AUTO IN ZUID

Rotterdam Molenlaankwartier en Hillegersberg

 

Ten noorden van het centrum kun je ook een auto huren in de wijken Schiebroek, Hillegersberg (Noord en Zuid) maar ook 110-Morgen en het Kleiwegkwartier, het Molenlaankwartier en in Oud en Nieuw Terbregge. Alleen al in dit deel van de stad staan zo’n 25 deelauto’s klaar om te huren.

 

Huur auto in Rotterdam

Rotterdam Centraal Station Bovenaanzicht Verkeer

Rotterdam West

Een auto delen in Rotterdam West? Ook West hebben we niet overgeslagen. In de wijken Delfshaven, Bospolder, Tussendijken, Spangen, Nieuwe Westen, Middelland, Oud-Mathenesse, Witte Dorp en Schiemond vind je in totaal zo’n 25 auto’s om te huren.

HUUR AUTO IN WEST

Auto huren bij NS-Stations in Rotterdam

 

In Rotterdam reserveer je ook eenvoudig een Greenwheels deelauto bij de NS-treinstations. Zo staan er meerdere auto’s bij Rotterdam Centraal (beide zijden), maar ook bij de volgende treinstations: Rotterdam Alexander, Rotterdam Blaak, Rotterdam Lombardijen en Rotterdam Zuid.

 

Huur auto bij station

 

 

“Top service, genoeg auto’s in de buurt, zelfs in de straat.”

 

 

Een auto per uur, per dag of voor een weekend

 

Je huurt al een Greenwheels deelauto in Rotterdam vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem. Maar wil je een weekendje weg of op vakantie? Ook dat is geen probleem!

Per kwartier

Auto huren per uur in Rotterdam

Uurtje naar de fysio? Je hebt geen eigen auto meer nodig. Voor een Greenwheels deelauto in Rotterdam betaal je namelijk per kwartier. 

24 uur

Auto huren per dag in Rotterdam

Dagje je ouders of vrienden opzoeken buiten de stad? Een auto huren voor 1 dag in Rotterdam is geen probleem.

Een auto huren voor een weekend of week

Een weekendje of een week weg uit de drukke Randstad? Doe een weekje Texel of een weekendje Limburg met een huurauto voor 48 uur of een week.

Welke deelauto's staan er in Rotterdam?

 

Of je nu een kleine stadsauto, bestelbusje of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Ze staan allemaal voor je klaar om te huren verspreid door heel Rotterdam. Bij Greenwheels kun je gebruik maken van alle autotypes die in je stad staan. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het best past.

Kleine auto huren

Elektrisch of brandstof, automaat of handgeschakeld. Onze compacte stadsauto's zijn ideaal voor een bezoek aan je familie of vrienden, om klusjes te doen of voor een dagje weg.

Ruime stationwagen huren

Een ruime stationwagen is ideaal voor vakanties, om mee op pad te gaan met je familie of vrienden, of als je veel moet vervoeren.

Bestelbusje huren

Ons Volkswagen Caddy busje is ideaal als je gaat klussen of verhuizen. Maar ook als je tweedehands meubels wilt ophalen of langs het tuincentrum wilt gaat is dit de deelauto voor jou.

 

 

Greenwheels App

Snel auto huren in Rotterdam met de Greenwheels app

Zoek, reserveer en open met de Greenwheels app. Car sharing, oftewel autodelen, is een auto huren in Rotterdam als het jou uitkomt.

AANMELDEN
Auto delen Rotterdam deelauto openbaar vervoer Greenwheels

Car sharing of autodelen: ideaal naast je fiets en het OV.

Maak gebruik van onze bekende rode stadsauto’s, elektrische auto’s, stationwagens en bestelbusjes. Te vinden door heel Rotterdam en Nederland op straat en op ruim 170+ NS-stations. Zo check je uit op het station, en stap je zo in een Greenwheels-deelauto voor dat laatstje stukje van je reis.

VIND AUTO'S IN ROTTERDAM
Man belt bij elektrische Greenwheels deelauto bij treinstation

Elektrische auto huren in Rotterdam?

Ook dat kan! In Rotterdam zijn meerdere elektrische auto's beschikbaar die je voordelig kunt huren. Je vindt deze verspreid over heel Rotterdam in onze app voor auto delen. Meld je vandaag nog aan en ga op pad met een elektrische deelauto.

AANMELDEN
Greenwheels auto straatbeeld dame bellen mobiel jonge vrouw zakelijk mobiliteit

Particulier en zakelijk car sharing

Bij Greenwheels is een auto huren als particulier even eenvoudig als wanneer je dit zakelijk doet. Voor zakelijk autodelen hebben we speciale maatwerk oplossingen. Een deelauto voor op kantoor, net zo gemakkelijk.

ZAKELIJK

 

 

Altijd dichtbij, zonder gedoe een auto huren

 

Een auto huren in Rotterdam via Greenwheels is heel makkelijk. Met de app reserveer en open je de auto en ga je op pad. Je betaalt voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: geen wachtrijen, verzekeringen, formulieren of verplicht aftanken.

 

Aanmelden

 

Alles zo geregeld met de Greenwheels app

Zoeken. Reserveren. Openen.

Greenwheels app download