Rotterdam kubuswoningen greenwheels autohuur

Car sharing: een auto huren in Rotterdam als het jou uitkomt

  • Huur eenvoudig een van onze ruim 215 deelauto’s in Rotterdam
  • Of een van de 2.150 deelauto's door de rest van Nederland

Pak een deelauto in Rotterdam wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Onze auto's open je eenvoudig via de Greenwheels-app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0,- per maand.

Huur een van onze 215 Rotterdamse deelauto's

In Rotterdam staan meer dan 215 Greenwheels auto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

Huur een van onze ruim 215 Rotterdamse deelauto's

 

In Rotterdam staan meer dan 215 Greenwheels huurauto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

Autoverhuur altijd in de buurt met car sharing

In het “Manhattan aan de Maas” en de altijd-drukke havenstad van Nederland kan het een uitdaging zijn om aan een huurauto te komen. Met Greenwheels staat er altijd een deelauto in buurt! Dit maakt een auto huren in Rotterdam een stuk eenvoudiger. 

 

Rotterdam Centrum

 

Een auto huren in de stadsdriehoek van Rotterdam, dat kan met één van onze ruim 30 huurauto’s in Rotterdam Centrum. Op plekken als de Coolhaven, het CS-kwartier, Dijkzigt, Nieuwe Werk of Scheepvaartkwartier en meer.

Greenwheels deelauto geparkeerd

Rotterdam Oost

Je kunt ook een auto huren in het gebied van Rotterdam Oost, denk aan Rubroek, Crooswijk (oud en nieuw), Kralingen, Kralingse Bos, De Esch, Struisenburg, maar ook de straten van 's-Gravenland, Kralingse Veer, Prinsenland, Het Lage Land, Ommoord, Zevenkamp, Oosterflank (in de buurt van het winkelcentrum) en Nesselande.

Download de app

Rotterdam Noord

 

Een auto huren in Rotterdam Noord? Ook dat is geen probleem! Je vindt onze deelauto’s op plekken als de Agniesebuurt, Provenierswijk, in Bergpolder, Blijdorp (vlakbij de dierentuin), Liskwartier, in het Oude Noorden en de Blijdorpse polder, maar ook in stadsdeel Overschie.

Greenwheels auto vrouw naar werk

Rotterdam Zuid

Er staan meer dan 30 huurauto’s in Rotterdam Zuid, handig voor als je daar woont of werkt en een auto wilt huren. Je vindt ze zowel in stadsdeel Feyenoord als IJsselmonde en de omgeving van Zuidplein. Denk aan het Noordereiland, Vreewijk, Bloemhof of Hillesluis, Katendrecht, Lombardijen, in heel Groot-IJsselmonde (Kreekhuizen, Hordijkerveld), de straten om het Zuiderpark, Carnisse, Oud-Charlois, Pendrecht, de Beverwaard en de Kop van Zuid.

Reserveer je auto

Rotterdam Molenlaankwartier en Hillegersberg

 

Ten noorden van het centrum kun je ook een auto huren in de wijken Schiebroek, Hillegersberg (Noord en Zuid) maar ook 110-Morgen en het Kleiwegkwartier, het Molenlaankwartier en in Oud en Nieuw Terbregge. Alleen al in dit deel van de stad staan zo’n 25 deelauto’s klaar om te huren.

Rotterdam Centraal Station Bovenaanzicht Verkeer

Rotterdam West

Een auto huren in Rotterdam West? Ook West hebben we niet overgeslagen. In de wijken Delfshaven, Bospolder, Tussendijken, Spangen, Nieuwe Westen, Middelland, Oud-Mathenesse, Witte Dorp en Schiemond vind je in totaal zo’n 25 auto’s om te huren.

Meld je gratis aan

Auto huren NS-Station Rotterdam

 

In Rotterdam reserveer je ook eenvoudig een Greenwheels deelauto bij de NS-treinstations. Zo staan er meerdere auto’s bij Rotterdam Centraal (beide zijden), maar ook bij de volgende treinstations: Rotterdam Alexander, Rotterdam Blaak, Rotterdam Lombardijen en Rotterdam Zuid.

 

Car sharing Rotterdam

 

Je kunt rijden met één van onze deelauto’s wanneer je wilt. Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Car sharing is zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels car sharing app.

1 - Meld je gratis aan

Meld je gratis aan bij Greenwheels. Binnen een half uur kan je een auto reserveren, openen en wegrijden.

2 - Auto openen en wegrijden

Reserveer jouw auto via de app of website. Open de Greenwheels-auto via de app, pak de boardcomputer uit het dashboardkastje en voer je pincode in. Trek de sleutel uit de boardcomputer en start de auto.

3 - Parkeren en sluiten

Na afloop van je rit zet je de auto terug op de originele parkeerplaats. Je hoeft geen parkeergeld te betalen als de auto in een betaald-parkeren zone staat, want iedere deelauto heeft zijn eigen parkeerplaats.

“Top service, genoeg auto’s in de buurt, zelfs in de straat.”
Greenwheels App

Snel auto huren in Rotterdam met de Greenwheels app

Zoek, reserveer en open met de Greenwheels app. Car sharing, oftewel autodelen, is een auto huren in Rotterdam als het jou uitkomt.

Het snelst met de app

Een auto voor een uurtje, een dag of het weekend

 

Je huurt al een Greenwheels deelauto in Rotterdam vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem.

Per kwartier

Auto huren in Rotterdam per uur

Uurtje naar de fysio? Je hebt geen eigen auto meer nodig. Voor een Greenwheels deelauto in Rotterdam betaal je namelijk per kwartier. 

24 uur

Autohuur Rotterdam voor 1 dag

Dagje je ouders of vrienden opzoeken buiten de stad? Een auto huren voor 1 dag in Rotterdam is geen probleem.

Een auto voor een weekend of week

Een weekendje of een week weg uit de drukke Randstad? Doe een weekje Texel of een weekendje Limburg met een huurauto voor een weekend of week.

Altijd dichtbij, zonder gedoe een auto huren

 

Een auto huren in Rotterdam via Greenwheels is heel makkelijk. Met de app reserveer en open je de auto en ga je op pad. Je betaalt voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: geen wachtrijen, verzekeringen, formulieren of verplicht aftanken.

Greenwheels NS Businesscard

Het gemak van car sharing in Rotterdam. Ideaal naast je fiets en het OV.

Maak gebruik van onze bekende rode stadsauto’s, elektrische auto’s, stationwagens en bestelbusjes. Te vinden door heel Rotterdam en Nederland op straat en op ruim 110 NS-stations.

Al jouw auto's

Een auto huren in Rotterdam als het jou uitkomt

 

Huur eenvoudig een van onze 215 deelauto’s in Rotterdam. Of een van de 2.050 deelauto's door de rest van Nederland.

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Onze auto's in Rotterdam open je eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0,- per maand.

Greenwheels auto straatbeeld dame bellen mobiel jonge vrouw

Particulier en zakelijk car sharing

Bij Greenwheels is een auto huren als particulier even eenvoudig als wanneer je dit zakelijk doet. Voor zakelijk autodelen hebben we speciale maatwerk oplossingen. Een deelauto voor op kantoor, net zo gemakkelijk.

Greenwheels zakelijk

Onze Rotterdamse deelauto's

 

Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, bestelbusje of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met elk car sharing abonnement gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het best past.

Greenwheels Volkswagen eGolf

Elektrische auto huren in Rotterdam?

Ook dat kan! In het centrum vind je onze Volkswagen e-Golf nabij het Eendrachtsplein: boven metrostation Eendrachtsplein en zo'n 5 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal Station. Mooi voor als je extra duurzaam wilt reizen!

Hoe werkt elektrisch rijden?

Alles zo geregeld met de Greenwheels app

Zoeken. Reserveren. Openen.

Greenwheels app download