Een auto huren en delen in Beek-Ubbergen

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Een auto huren in Beek-Ubbergen is met Greenwheels eenvoudig. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan formulieren, verzekeringen of verplicht aftanken. Wanneer maak jij je eerste rit met een deel auto in Beek-Ubbergen? 

In Beek-Ubbergen een deelauto huren 

 

In Beek-Ubbergen kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren in het centrum van Beek-Ubbergen.  Zo kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Beek-Ubbergen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Beek-Ubbergen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Beek-Ubbergen. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“We hebben in 2022 de auto weg gedaan en dankzij Greenwheels missen we onze eigen auto helemaal niet! ”
Vrouw opent auto en stapt in Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Beek-Ubbergen

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Beek-Ubbergen altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Nijmegen en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!