Maak nu extra voordelig kennis met Greenwheels.

€ 20 RIJTEGOED CADEAU
Deelauto Nijmegen deelvervoer duurzaam reizen auto huren

Car sharing: een auto huren in Nijmegen als het jou uitkomt

  • Huur eenvoudig een van onze ruim 50 deelauto’s in Nijmegen
  • Of een van de 2.800 deelauto's door de rest van Nederland

Pak een deelauto in Nijmegen wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Onze auto's open je eenvoudig via de Greenwheels-app of OV-chipkaart. Je huur al een auto vanaf € 0 per maand.

Huur een van onze 50 Nijmeegse deelauto's

In Nijmegen staan meer dan 50 Greenwheels auto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

Huur een van onze ruim 50 Nijmeegse deelauto's

 

In Nijmegen staan meer dan 50 Greenwheels huurauto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app. En wist je dat je één van onze elektrische auto's kunt vinden bij het oplaadstation van LEAP24 op de Oude Groenewoudseweg?

Greenwheels deelauto geparkeerd auto huren in de stad

Autoverhuur altijd in de buurt met car sharing

In deze prachtige stad aan de zuidoever van de Waal en één van de mooiste hanzesteden van Nederland kan het een uitdaging zijn om aan een deelauto te komen. Met Greenwheels staat er altijd een deelauto in buurt! Dit maakt een auto huren in Nijmegen een stuk eenvoudiger. 

 

Altrade, Nijmegen-Oost

 

Een auto huren in het centrum van Nijmegen, dat kan met één van onze tientallen deelauto’s aldaar. Op plekken als Galgeveld, Limos, Hengstdal, Bottendaal, Indische Buurt, stadscentrum, Benedenstad en Hunnerberg.

Nijmegen deelauto deelvervoer Greenwheels fiets combinatie OV

Nijmegen-Midden

Je kunt ook een auto huren in het gebied van Nijmegen-Midden, denk aan het Willemskwartier, St. Anna (nabij de Radboud Universiteit), Hazenkamp, Nije veld en wijkdeel Hatertse Hei.

DOWNLOAD DE APP

Nijmegen Nieuw-West

 

Een auto huren in Nijmegen? Ook dat is geen probleem! Je vindt onze deelauto’s op plekken als Heseveld, Wolfskuil, Biezen en Waterkwartier.

Greenwheels auto vrouw naar werk

Regio Nijmegen

Er staan ook deelauto's van Greenwheels in de regio Nijmegen, handig voor als je daar woont en een auto wilt huren. Je vindt ze zowel in Zwanenveld, als Lindenholt en Lent, maar ook in Nijmegen Noord / Oosterhout en Beek-Ubbergen.

RESERVEER JE AUTO

Auto huren NS-Station Nijmegen

 

In Nijmegen reserveer je ook eenvoudig een Greenwheels deelauto bij de NS-treinstations. Zo staan er meerdere auto’s bij NS-Station Nijmegen CS (Van Oldebarneveltstraat) en bij station Nijmegen Lent (Dorpsplein, op een paar minuten lopen). 

 

Car sharing Nijmegen

 

Je kunt rijden met één van onze deelauto’s wanneer je wilt. Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Car sharing is zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels car sharing app.

1 - Meld je gratis aan

Meld je gratis aan bij Greenwheels. Binnen een half uur kan je een auto reserveren, openen en wegrijden.

2 - Auto openen en wegrijden

Reserveer jouw auto via de app of website. Open de Greenwheels-auto via de app, pak de boardcomputer uit het dashboardkastje en voer je pincode in. Trek de sleutel uit de boardcomputer en start de auto.

3 - Terugzetten en sluiten

Na afloop van je rit zet je de auto terug op de eigen, vaste locatie van de auto: daar waar je 'm ook opgehaald hebt. Je hoeft geen parkeergeld te betalen als de vaste Greenwheels-locatie in een betaald-parkeren zone valt.

 

 

“Top service, genoeg auto’s in de buurt, zelfs in de straat.”
Greenwheels App

Snel auto huren in Nijmegen met de Greenwheels app

Zoek, reserveer en open met de Greenwheels app. Car sharing, oftewel autodelen, is een auto huren in Nijmegen als het jou uitkomt.

HET SNELST MET DE APP

Een auto voor een uurtje, een dag of het weekend

 

Je huurt al een Greenwheels deelauto in Nijmegen vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem.

Per kwartier

Auto huren in Nijmegen per uur

Uurtje naar de fysio? Je hebt geen eigen auto meer nodig. Voor een Greenwheels deelauto in Nijmegen betaal je namelijk per kwartier. 

24 uur

Autohuur Nijmegen voor 1 dag

Dagje je ouders of vrienden opzoeken buiten de stad? Een auto huren voor 1 dag in Nijmegen is geen probleem.

Een auto voor een weekend of week

Een weekendje of een week weg uit de drukke stad? Doe een weekje Texel of een weekendje Limburg met een huurauto voor een 48 uur of een week.

 

 

Altijd dichtbij, zonder gedoe een auto huren

 

Een auto huren in Nijmegen via Greenwheels is heel makkelijk. Met de app reserveer en open je de auto en ga je op pad. Je betaalt voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: geen wachtrijen, verzekeringen, formulieren of verplicht aftanken.

Greenwheels NS Business card auto openen zakelijk rijden deelauto kaarthouder achter raam

Het gemak van car sharing in Nijmegen. Ideaal naast je fiets en het OV.

Maak gebruik van onze bekende rode stadsauto’s, elektrische auto’s, stationwagens en bestelbusjes. Te vinden door heel Nijmegen en Nederland op straat en op ruim 170 NS-stations.

AL JOUW AUTO'S

Een auto huren in Nijmegen als het jou uitkomt

 

Huur eenvoudig een van onze 50 deelauto’s in Nijmegen. Of een van de 2.800 deelauto's door de rest van Nederland.

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Onze auto's in Nijmegen open je eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand.

Greenwheels stationwagen op straat in de stad geparkeerd

Particulier en zakelijk car sharing

Bij Greenwheels is een auto huren als particulier even eenvoudig als wanneer je dit zakelijk doet. Voor zakelijk autodelen hebben we speciale maatwerk oplossingen. Een deelauto voor op kantoor, net zo gemakkelijk.

ZAKELIJK

Onze Nijmeegse deelauto's

 

Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, bestelbusje of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met elk car sharing abonnement gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het best past.

Alles zo geregeld met de Greenwheels app

Zoeken. Reserveren. Openen.

Greenwheels app download