Een auto huren en delen in Bergen op Zoom

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Zijn er ook Greenwheels-deelauto's in Bergen op Zoom? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. In Bergen op Zoom staat er altijd wel een dichtbij.  

Waar in Bergen op Zoom een auto huren 

 

In Bergen op Zoom kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren. We staan op je te wachten bij het NS-station. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar en kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Bergen op Zoom

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Bergen op Zoom en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Bergen op Zoom. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Het rijden in een Greenwheels herinnert me er telkens weer aan dat ik geen auto hoef te bezitten.”
Koppel loopt naar rode Greenwheels auto toe

Start vandaag met autodelen in Bergen op Zoom

GRATIS AANMELDEN

Huur en reserveer jouw deelauto op 185+ plaatsen 

 

Niet alleen in Bergen, maar op nog veel meer locaties kom je een Greenwheels deelauto tegen. Autodelen kan, naast in Bergen op Zoom, ook in Roosendaal. En ga je met de trein op pad en heb je ons voor het laatste stukje nodig? We staan ook op ruim 170 NS-stations!