Een auto huren en delen in Roosendaal

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

In Roosendaal kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren in het centrum. Maar er staat ook een deelauto in Roosendaal op je te wachten bij het NS-station van Roosendaal. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren in Roosendaal. Zo kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt. 

Waar een auto huren in Roosendaal 

 

Wist je dat je in het centrum van Roosendaal een Greenwheels-deelauto kan huren? 

Je huurt al een Greenwheels-deelauto vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Roosendaal

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Roosendaal en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Roosendaal. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ik word ontzettend blij van mijn Greenwheels ritjes. Er is altijd wel een auto beschikbaar, reserveren is zo geregeld! ”
Stel rijdt weg met Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Roosendaal

GRATIS AANMELDEN

Auto’s in Roosendaal én (ver) daarbuiten 

 

Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Niet alleen in Roosendaal, maar in 185 plaatsen in Nederland, zoals Bergen op Zoom en Etten-Leur. In totaal zijn er meer dan 2.800 Greenwheels deelauto’s beschikbaar. Dat is carsharing: simpel, duurzaam en handig!