Een auto huren en delen in Berkel en Rodenrijs

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Berkel en Rodenrijs? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Berkel en Rodenrijs in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Berkel en Rodenrijs of op één van de ruim 170 NS-stations. 

Waar een auto huren in Berkel en Rodenrijs 

 

Wist je dat je ook in Berkel en Rodenrijs een Greenwheels deelauto kan huren? Of je nu een compacte en voordelige stadsauto of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met één account gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto in Berkel en Rodenrijs kiezen die op dat moment het best past. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Berkel en Rodenrijs

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Berkel en Rodenrijs en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Berkel en Rodenrijs. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Een auto wanneer nodig en zonder de zorgen en kosten bij het niet rijden. Heerlijk.”
Vrouw opent auto en stapt in Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Berkel en Rodenrijs

GRATIS AANMELDEN

Auto huren in de buurt? 

 

Een Greenwheels huren in Rotterdam, Delft, Zoetermeer? Ook dat kan! Je vindt ons daar én in ruim 185 andere plaatsen van Nederland. Zo is Greenwheels jouw huur auto in de buurt. Voor een lang weekend of een tandartsafspraak: wij zijn jouw auto voor ieder moment. Niet alleen in Berkel en Rodenrijs dus, maar door heel Nederland.