Een auto huren en delen in Best 

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Zijn er ook Greenwheels-deelauto's in Best? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. In Best staat er altijd wel een dichtbij.  

Waar in Best een auto huren 

 

In Best kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren in "Heivelden". Maar er staat ook een deelauto op je te wachten bij het NS-station van Best, in "Naastenbest". Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar. Zo kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Best

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Best en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Best. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ben al een kleine 20 jaar lid van Greenwheels. Ben erg tevreden. Autodelen is veel beter voor het milieu. ”
Stel stapt in Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Best

GRATIS AANMELDEN

Auto’s in Best én (ver) daarbuiten 

 

Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Niet alleen in Best, maar op 185 in Nederland, zoals Eindhoven. In totaal zijn er meer dan 2.700 Greenwheels deelauto’s beschikbaar. Dat is carsharing: simpel, duurzaam en handig!