Maak nu extra voordelig kennis met Greenwheels.

€ 20 RIJTEGOED CADEAU

Een auto huren in Eindhoven als het jou uitkomt

Vind deelauto's in je buurt met de car sharing app.

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Onze huurauto's in Eindhoven open je eenvoudig via de carsharing app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand. Start ook met autodelen in deze prachtige Brabantse stad!

Huur een van onze ruim 45 deelauto's in Eindhoven

In Eindhoven staan meer dan 45 huurauto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de car sharing app.

Altijd een auto in de buurt met car sharing

 

In de 'gekste' lichtstad van Nederland kan het een uitdaging zijn om aan een deelauto of huurauto te komen. Met Greenwheels staat er altijd een deelauto in buurt! Dat maakt een auto huren in Eindhoven een stuk eenvoudiger. 

Greenwheels deelauto Utrecht Ochtend ochtendzon woonwijk

Eindhoven Centrum

Zoek je een auto om te huren in het centrum van de stad? Ga atuodelen! Er zijn meer dan 10 huurauto’s in het centrum te vinden zoals Villapark, Bergen, Binnenstad, Fellenoord (aan de noordkant van het NS-station Eindhoven Centraal), nabij TU/Eindhoven en meer.

APP METEEN DOWNLOADEN

Stratum

 

Je kunt ook een Greenwheels auto huren in stadsdeel Stratum. Ook hier staan genoeg deelauto's te wachten op jouw (eerste) rit. Je vindt ze in Nieuwe Erven, Tivoli, bij het Kerstroosplein, in de Kruidenbuurt en Sintenbuurt.

Stadsauto Kinderen Greenwheels achterbank feestje rijden met kinderen

Philipsdorp

Wil je een auto huren in Philipsdorp? In alleen al dit stadsdeel vind je 5+ deelauto's. Je vindt ons op plekken zoals Witte Dame, Eliasterrein / Vonderkwartier (Oud-Strijp) enzovoorts.

RESERVEER JE AUTO

Tongelre

 

Er staan ook Greenwheels-auto's in Tongelre, handig als je een auto wilt huren in Eindhoven op plaatsen zoals de Doornakkers-West en 't Hofke (omgeving Tongelresestraat). 

Greenwheels witte Caddy op straat Utrecht fietser auto huren

Strijp-S, Limbeek en Oud-Woensel

Of het nu gaat om de Torenallee, bij NS-station Strijp-S of de Greenwheels-deelauto om de hoek van de Kastanjelaan en Frederiklaan: onze auto's huur je gemakkelijk en snel. En ook in Oud-Woensel, denk aan de Gildebuurt of de Woenselse Watermolen (omgeving van de John F. Kennedylaan), vind je meerdere Greenwheels-auto's. Autodelen is de ideale oplossing: wel de lusten van een auto, niet de lasten!

MELD JE GRATIS AAN

Auto huren NS-Station Eindhoven

 

In Eindhoven reserveer je ook eenvoudig een Greenwheels deelauto bij de NS-treinstations. Zo staan onze auto's bij de beide treinstations: Eindhoven Centraal en Strijp-S. 

Car sharing Eindhoven

 

Waarom niet autodelen? Je kunt rijden met één van onze deelauto’s wanneer je wilt. Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Car sharing is zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels car sharing app.

1) Meld je gratis aan

Meld je gratis aan bij Greenwheels. Binnen een half uur kan je een auto reserveren, openen en wegrijden.

2) Auto openen en wegrijden

Reserveer jouw auto via de app of website. Open de Greenwheels auto via de app. Pak de boardcomputer uit het dashboardkastje en voer je pincode in. Trek de sleutel uit de boardcomputer en start de auto.

3) Terugzetten en afsluiten

Na afloop van je rit zet je de auto terug op de eigen, vaste locatie van de auto: daar waar je 'm ook opgehaald hebt. Je hoeft geen parkeergeld te betalen als de vaste Greenwheels-locatie in een betaald-parkeren zone valt.

 

 

“Ik leende gewoon bij een autoverhuurbedrijf, maar deze auto's staan dus gewoon door heel de stad. Lekker dichtbij!”
Vrouw gebruikt Greenwheels app swipe om te openen met rechterhand bij elektrische auto

Snel auto huren in Eindhoven met de Greenwheels-app

Zoek, reserveer en open met de Greenwheels-app. Car sharing is een auto huren in Eindhoven als het jou uitkomt.

DOWNLOAD DE APP

Een auto voor een uurtje, een dag of het weekend

 

Je huurt al een Greenwheels deelauto in Eindhoven vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je vrienden is geen probleem. En wat dacht je van een weekendje weg? Dat kan ook met onze elektrische auto!

Per kwartier

Auto huren in Eindhoven per uur

Uurtje naar de tandarts? Je hebt er geen eigen auto meer voor nodig. Voor een Greenwheels deelauto in Eindhoven betaal je namelijk per kwartier.

24 uur

Autohuur Eindhoven voor 1 dag

Dagje je vrienden opzoeken buiten de stad? Een deelauto huren voor een dag is ook geen probleem.

Week(end)

Een auto voor een weekend of week

Een weekendje of een week weg uit de drukke hoofdstad van Nederland? Ga naar de Veluwe of de Ardennen met een deelauto voor 48 uur of een week.

 

Altijd dichtbij, zonder gedoe een auto huren

 

Een auto huren - of liever gezegd: een auto delen - in Lichtstad Eindhoven via Greenwheels is heel makkelijk. Met de app reserveer en open je de auto en ga je op pad. Je betaalt voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: geen wachtrijen, verzekeringen, formulieren of verplicht aftanken.

Greenwheels OV Chipkaart auto openen met ov-kaart in regen

Het gemak van car sharing in Eindhoven. Ideaal naast je fiets en het OV.

Maak gebruik van onze bekende rode stadsauto’s, elektrische auto’s, stationwagens en bestelbusjes. Te vinden door heel Eindhoven (en Nederland!) op straat en op ruim 170 NS-stations.

AL JOUW AUTO'S
“Nu hebben we geen gedoe met verzekeringen en parkeerplaatsen en al die andere onzin.”
Geschäftsreise Auto Mieten Greenwheels Carsharing VW up

Particulier en zakelijk car sharing

 

Bij Greenwheels is een auto huren als particulier even eenvoudig als wanneer je dit zakelijk doet. Voor zakelijk autodelen hebben we speciale maatwerk oplossingen. Een deelauto voor op kantoor, net zo gemakkelijk.

GREENWHEELS ZAKELIJK

Onze Eindhovense deelauto's

 

Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, bestelbusje of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met elk car sharing abonnement gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het best past.

Alles zo geregeld met de Greenwheels-app

Zoeken. Reserveren. Openen.

Greenwheels app download