Een auto huren en delen in Brummen

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Huur een deelauto in Brummen en open de auto eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand. Start ook met auto delen in Brummen!

Waar in Brummen een auto huren

 

In Brummen kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren bij het NS-station.

Je kunt Greenwheels-rijder worden vanaf € 0 per maand. Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor 'Soms'. Wil je vaker goedkoop een auto huren in Brummen? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak'. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Brummen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Brummen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Brummen. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Het rijden in een Greenwheels herinnert me er telkens weer aan dat ik geen auto hoef te bezitten.”
Vrouw rijdt weg met rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Brummen

GRATIS AANMELDEN

Huur en reserveer jouw deelauto op 185+ plaatsen

 

Niet alleen in Brummen, maar op nog veel meer locaties kom je een Greenwheels-deelauto tegen. Autodelen kan, naast in Zutphen, ook in Roosendaal. En ga je met de trein op pad en heb je ons voor het laatste stukje nodig? We staan ook op ruim 170 NS-stations!