Een auto huren in Utrecht als het jou uitkomt

 

Huur eenvoudig een van onze 300 deelauto’s in Utrecht.

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Onze auto's in Utrecht open je eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0,- per maand.

Huur een van onze 300 deelauto's in Utrecht

In Utrecht staan door heel de stad Greenwheels auto's voor je klaar.

Zo huur je een deelauto

 

Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

 

Lees hier hoe Greenwheels werkt.

Greenwheels deelauto app

Auto huren met de Greenwheels app

Een auto huren als het jou uitkomt? Zoek, reserveer en open met de Greenwheels app.

Download onze app
Greenwheels Utrecht

Auto huren NS-Station Utrecht Centraal

Greenwheels auto's staan op loopafstand van Utrecht centraal op het jaarbeursplein. Hier staand meerdere Greenwheels auto's op je te wachten. Er staan ook huurauto's bij de NS-stations Utrecht Vaartsche Rijn, Utrecht Lunetten (de Wadden) en Utrecht Vleuten.

Reserveer je auto
Greenwheels familie auto huren

Altijd dichtbij, zonder gedoe autorijden en huren

Een auto huren via Greenwheels is heel makkelijk. Met de app reserveer en open je de auto en ga je op pad. Je betaalt voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: geen wachtrijen, formulieren of verplicht aftanken.

Meld je gratis aan

Een auto voor een uurtje, een dag of het weekend

Gebruik Greenwheels voordelig. Of je nu een auto nodig hebt voor een uurtje om naar de tandarts te gaan of voor een bezoek aan vrienden buiten de stad. Bij Greenwheels hanteren we scherpe en voordelige tarieven.

Onze tarieven

Onze auto's in Utrecht

 

Een compacte en voordelige stadsauto, bestelbusje of een wat ruimere stationwagen? Bij Greenwheels kun je met elk abonnement gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het best past.

Alles zo geregeld met de Greenwheels app

Zoeken. Reserveren. Openen.

Greenwheels app download