Maak nu extra voordelig kennis met Greenwheels.

€ 20 RIJTEGOED CADEAU

Een deelauto huren in Utrecht

Car sharing: gemakkelijker dan via een autoverhuurbedrijf

 

Wil jij een auto huren? Denk dan aan deelauto's! Zo huur je eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Utrecht wanneer het jou uitkomt. Kies uit benzine en elektrische huurauto's

 

Huur een auto via de Greenwheels app zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, verzekeringen of een parkeervergunning. De deelauto's in Utrecht vind, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app. Snel geregeld.

Huur één van onze ruim 335 deelauto's in Utrecht

Kies, reserveer en ga direct op pad met onze handige car sharing app.

Greenwheels auto vrouw naar werk

Huur een Utrechtse deelauto

  Direct op pad met de app

 Altijd een Greenwheels-huurauto dichtbij

  Betaal per kwartier en kilometer

  Verzekeringen, brandstof en pechhulp inbegrepen

BEKIJK TARIEVEN

 

 

Autoverhuur altijd in de buurt met car sharing

 

In Utrecht staan meer dan 335 Greenwheels-auto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app. Dat kan elke dag van de week, inclusief zondag, en op alle 365 dagen van het jaar.

 

Het kan een uitdaging zijn om in Utrecht aan een huurauto te komen. Maar onze auto's staan door de hele stad en zijn dus nooit ver weg. Dat maakt een auto huren in Utrecht een stuk eenvoudiger.

 

Utrecht Centrum

Wil je een auto delen in het stadscentrum van Utrecht? Daar zijn de meeste auto’s te vinden, ook in de omgeving van het Neude, Janskerkhof, Domplein en rondom Hoog Catharijne (Centraal Station) en de Jaarbeurs. Maar ook in het Museumkwartier, Universiteitskwartier en Maliekwartier.

 

Utrecht Zuid en Zuidwest

Woon je in de Utrecht Zuid of Zuidwest? We hebben ruim 280 deelauto's in Utrecht, ook in Oud Hoograven, Tolsteeg, Nieuw Hoograven en Bokkenbuurt, maar ook in Lunetten (noord en zuid). Er staan er ook meer dan 20 in Kanaleneiland (noord en zuid) en Transwijk.

 

Utrecht Noordwest

Wil je ook autodelen en woon je in Zuilen Noord of Zuid, denk Julianapark, Prins Bernhardplein, Geuzenwijk, Ondoep of Pijlsweerd (Noord of Zuid)? Ook daar hebben we verschillende Greenwheels-auto’s staan.

 

Utrecht Oost

Ook in Utrecht Oost hebben we voldoende auto's om te huren. In vind je onze auto’s aan beide zijden (oost en west) van de Waterlinieweg: buiten Wittevrouwen, Wilhelminapark, Oudwijk, Schildersbuurt, Rijnsweerd, Galgenwaard en Utrecht Science Park.

 

Utrecht Noordoost

Zowel ten noorden van de Kardinaal de Jongweg (Tuindorp en Voorveldse Polder) als ten zuiden (Staatsliedenbuurt, Vogelenbuurt, Tuinwijk, Wittevrouwen, Zeeheldenbuurt) vind je onze deelauto’s.

 

Utrecht West

Zoek je een auto om te huren in West? Er zijn meer dan 25 huurauto’s in dit stadsdeel in Lombok, Leidseweg en omgeving, de Schepenbuurt, Oog in Al, Welgelegen en Halve Maan.

 

Overvecht Noord en Zuid

Of het nu gaat om het of de straten van Utrecht-stad of daaromheen zoals Overvecht, ook hier zijn we te vinden met de bekende rode auto’s. Je hebt dus ook in Overvecht geen eigen auto nodig. Je vindt ze in de Taag- en Rubicondreef, Zamenhofdreef, Amazonedreef, Tigris- en Bostondreef en omgeving.

 

Leidsche Rijn

Wist je dat je onze deelauto’s ook kunt vinden in Leidsche Rijn? Denk aan de omgeving Terwijde (De Wetering, West, Oost), Het Zand (West/Oost), Leidsche Rijn Centrum, Grauwaart, Hoge Weide, Leeuwesteyn, Parkwijk (Noord/Zuid), en Leidsche Rijn Zuid/ Rijnvliet.

 

Auto huren NS Station Utrecht

 In Utrecht reserveer je ook eenvoudig een Greenwheels-deelauto bij de NS-treinstations. Zo staan onze auto's bij de verschillende treinstations in Utrecht: Utrecht Centraal, Utrecht Terwijde, Leidsche Rijn, Zuilen, Vleuten, Lunetten en Overvecht.

“Al sinds 2007 fan van Greenwheels, ik zou niet anders willen. Top!”

1) Gratis aanmelden

Je hebt de keuze uit verschillende voordelige tarieven, al vanaf €0 per maand. Na het afronden van je aanmelding kun je direct met Greenwheels op pad.

2) Reserveren en starten

Reserveer en open de Greenwheels-auto bij jou in de buurt met onze handige app. Haal de sleutel uit de boardcomputer en rijden maar! 

3) Parkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer terug op zijn eigen locatie. Plaats de sleutel in de boardcomputer en sluit af met de app. Zo makkelijk is het!

 

 

Greenwheels witte Caddy op straat Utrecht fietser auto huren

Verhuizen met Greenwheels

 

Ga je verhuizen van of naar Utrecht en heb je geen eigen auto of een (te) kleine auto om te verhuizen? Huur dan één van onze vijf VW Caddy bestelbusjes. Dat kan gewoon met je reguliere Greenwheels-account.

Snel auto delen in Utrecht

 

Een auto huren in Utrecht is met Greenwheels heel makkelijk. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: geen wachtrijen, verzekeringen, formulieren of verplicht aftanken.

 

Een auto voor een uur, een dag of het weekend

 

Je huurt al een Greenwheels-deelauto in Utrecht per 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je vrienden is geen probleem.

 

Elektrische deelauto Utrecht

In Utrecht kan je ook een elektrische Greenwheels-auto kiezen om je rit mee te maken. Bijvoorbeeld de Seat Mii Electric op de hub aan de Abel Tasmanstraat of de VW e-up! bij station Vaartsche Rijn.

Auto huren in Utrecht voor een uur of kwartier

Even naar de tandarts? Met Greenwheels reserveer je een auto per kwartier. Zo betaal je nooit te veel.

Auto huren in Utrecht voor 1 dag

Je vrienden opzoeken buiten de stad? Een auto huren voor een dag is extra voordelig met ons Langer weg-voordeel.

Auto huren in Utrecht voor een weekend of week

Zin in een weekendje of een week weg uit de drukke Randstad? Reserveer jouw huurauto voor 48 uur of week met Langer weg-voordeel.

 

 

Greenwheels Utrecht autodelen autohuur

Het gemak van car sharing in Utrecht

Ideaal naast je fiets en het OV

Maak gebruik van onze bekende rode stadsauto’s, elektrische auto’s, stationwagens en bestelbusjes. Te vinden door heel Utrecht (en Nederland!) en op ruim 170 NS Stations.

NU AANMELDEN
“Als je in een straal van 200 meter 5 auto’s tot je beschikking hebt, dan kan ik niet meer dan enthousiast zijn.”

Zakelijk car sharing

Bij Greenwheels is een auto huren als particulier even eenvoudig als wanneer je dit zakelijk doet. Voor zakelijk autodelen hebben we speciale maatwerk oplossingen.

Direct op pad met de Greenwheels app

Kiezen. Reserveren. Openen.

Greenwheels app download