Een auto huren in Utrecht als het jou uitkomt

  • Huur eenvoudig een van onze ruim 270+ deelauto’s in Utrecht
  • Of een van de 2.150 deelauto's door de rest van Nederland

Pak een deelauto in Domstad Utrecht wanneer het jou uitkomt.

 

Dat kan bij Greenwheels zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Onze auto's open je eenvoudig via de Greenwheels-app of OV-chipkaart. Het kan heel goedkoop, al vanaf € 0,- per maand.

Huur een van onze 270 deelauto's in Utrecht

In Utrecht staan door heel de stad Greenwheels auto's voor je klaar.

In Utrecht staan meer dan 270 Greenwheels-auto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app. Dat kan elke dag van de week, inclusief zondag, en op alle 365 dagen van het jaar.

 

Autoverhuur altijd in de buurt met car sharing

 

In Utrecht kan het een uitdaging zijn om aan een huurauto te komen. Maar onze auto's staan door de hele stad en zijn dus nooit ver weg. Dat maakt een auto huren in Utrecht een stuk eenvoudiger.

1 - Meld je gratis aan

Meld je gratis aan bij Greenwheels. Binnen een half uur kan je een auto reserveren, openen en wegrijden.

2 - Auto openen en wegrijden

Reserveer jouw auto via de app of website. Open de Greenwheels-auto via de app, pak de boardcomputer uit het dashboardkastje en voer je pincode in. Trek de sleutel uit de boardcomputer en start de auto.

3 - Parkeren en sluiten

Na afloop van je rit zet je de auto terug op de originele parkeerplaats. Je hoeft geen parkeergeld te betalen als de auto in een betaald-parkeren zone staat, want iedere deelauto heeft zijn eigen parkeerplaats.

Greenwheels deelauto utrecht

Utrecht Centrum

Wil je een auto huren in het stadscentrum van Utrecht? Daar zijn de meeste auto’s te vinden, ook in de omgeving van het Neude, Janskerkhof, Domplein en rondom Hoog Catharijne (Centraal Station) en de Jaarbeurs. Maar ook in het Museumkwartier, Universiteitskwartier en Maliekwartier.

Download onze app

Utrecht Zuid en Zuidwest

 

Woon je in de Utrecht Zuid of Zuidwest? We hebben ruim 270 deelauto's in Utrecht, ook in Oud Hoograven, Tolsteeg, Nieuw Hoograven en Bokkenbuurt, maar ook in Lunetten (noord en zuid). Er staan er ook meer dan 20 in Kanaleneiland (noord en zuid) en Transwijk.

Greenwheels Utrecht

Utrecht Noordwest

Wil je ook autodelen en woon je in Zuilen Noord of Zuid, denk Julianapark, Prins Bernhardplein, Geuzenwijk, Ondoep of Pijlsweerd (Noord of Zuid)? Ook daar hebben we verschillende Greenwheels-auto’s staan.

Reserveer je auto

Utrecht Oost

 

Ook in Utrecht Oost hebben we voldoende auto's om te huren. In vind je onze auto’s aan beide zijden (oost en west) van de Waterlinieweg: buiten Wittevrouwen, Wilhelminapark, Oudwijk, Schildersbuurt, Rijnsweerd, Galgenwaard en Utrecht Science Park.

Greenwheels deelauto up! Parkeren straat auto huren

Noordoost Utrecht

Zowel ten noorden van de Kardinaal de Jongweg  (Tuindorp en Voorveldse Polder) als ten zuiden (Staatsliedenbuurt, Vogelenbuurt, Tuinwijk, Wittevrouwen, Zeeheldenbuurt) vind je onze deelauto’s.

Meld je gratis aan

Utrecht West

 

Zoek je een auto om te huren in West? Er zijn meer dan 25 huurauto’s in dit stadsdeel in Lombok, Leidseweg en omgeving, de Schepenbuurt, Oog in Al, Welgelegen en Halve Maan.

Overvecht Noord en Zuid

Of het nu gaat om het of de straten van Utrecht-stad of daaromheen zoals Overvecht, ook hier zijn we te vinden met de bekende rode auto’s. Je hebt dus ook in Overvecht geen eigen auto nodig. Je vindt ze in de Taag- en Rubicondreef, Zamenhofdreef, Amazonedreef, Tigris- en Bostondreef en omgeving.

Reserveer je auto

Leidsche Rijn

 

Wist je dat je onze deelauto’s ook kunt vinden in Leidsche Rijn? Denk aan de omgeving Terwijde (De Wetering, West, Oost), Het Zand (West/Oost), Leidsche Rijn Centrum, Grauwaart, Hoge Weide, Leeuwesteyn, Parkwijk (Noord/Zuid), en  Leidsche Rijn Zuid/ Rijnvliet.

Greenwheels NS Businesscard

Auto huren NS-Station Utrecht

 In Utrecht reserveer je ook eenvoudig een Greenwheels-deelauto bij de NS-treinstations. Zo staan onze auto's bij de verschillende treinstations in Utrecht: Utrecht Centraal, Utrecht Terwijde, Leidsche Rijn, Zuilen, Vleuten, Lunetten en Overvecht.

Elektrische auto huren in Utrecht

 

Je kunt ook een elektrische auto huren in Utrecht. Vanaf mid-juni vind je een e-auto op Van Asch van Wijcksstraat 1 (Breedstraatbuurt, achter de Oudegracht)

Greenwheels witte Caddy op straat Utrecht fietser

Verhuizen met Greenwheels

 

Ga je verhuizen van of naar Utrecht en heb je geen eigen auto of een (te) kleine auto om te verhuizen? Huur dan één van onze vijf VW Caddy bestelbusjes. Dat kan gewoon met je reguliere Greenwheels-abonnement.

“Al sinds 2007 fan van Greenwheels, ik zou niet anders willen. Top!”
Greenwheels icon app hand

Greenwheels app

Snel auto huren in Utrecht met de Greenwheels-app: zoek, reserveer en open met de Greenwheels-app. Car sharing is een auto huren in Utrecht als het jou uitkomt.

Download de app

Een auto voor een uurtje, een dag of het weekend

 

Gebruik Greenwheels voordelig. Je huurt al een Greenwheels deelauto in Utrecht vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je vrienden is geen probleem. Bij Greenwheels hanteren we goedkope tarieven.

Per 15 min.

Auto huren in Utrecht per uur

Uurtje naar de tandarts? Je hebt er geen eigen auto meer voor nodig. Voor een Greenwheels-deelauto in Utrecht betaal je namelijk per kwartier.

24 uur

Autohuur Utrecht voor 1 dag

Wil je een auto huren voor één dag in Utrecht? Dagje je vrienden opzoeken buiten de stad? Een auto huren voor een dag is ook geen probleem.

Week(end)

Een auto voor een weekend of week

Zin in een weekendje of een week weg uit de drukke Randstad? Ga naar de Veluwe of de Ardennen met een huurauto voor een weekend of week.

Altijd dichtbij, zonder gedoe een auto huren

 

 Een auto huren in Utrecht via Greenwheels is heel makkelijk. Met de app reserveer en open je de auto en ga je op pad. Je betaalt voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: geen wachtrijen, verzekeringen, formulieren of verplicht aftanken.

 

Het gemak van autodelen in Utrecht. Ideaal naast je fiets en het OV.

 

Maak gebruik van onze bekende rode stadsauto’s, elektrische auto’s, stationwagens en bestelbusjes. Te vinden door heel Utrecht (en Nederland!) op straat en op ruim 130 NS-stations.

“Als je in een straal van 200 meter 5 auto’s tot je beschikking hebt, dan kan ik niet meer dan enthousiast zijn.”
Greenwheels bestuurder man

Particulier en zakelijk autodelen

 

Bij Greenwheels is een auto huren als particulier even eenvoudig als wanneer je dit zakelijk doet. Voor zakelijk autodelen hebben we speciale maatwerk oplossingen. Een deelauto voor op kantoor, net zo gemakkelijk.

Onze deelauto’s in Utrecht

 

Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, bestelbusje of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met elk car sharing abonnement gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het best past.

Alles zo geregeld met de Greenwheels app

Zoeken. Reserveren. Openen.

Greenwheels app download