Een auto huren en delen in Bussum

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Huur een deelauto in Bussum en open de auto eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand. Start ook met auto delen in Bussum! 

Waar in Bussum een auto huren

 

In Bussum kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren in "Het spiegel" of "Brediuskwartier". Maar er staat ook een deelauto in Bussum op je te wachten bij het NS-station, in Bussum Zuid. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren. Zo kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Bussum

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Bussum en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Bussum. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“We hebben in 2022 de auto weg gedaan en dankzij Greenwheels missen we onze eigen auto helemaal niet!”
Stel stapt in Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Bussum

GRATIS AANMELDEN

Huur en reserveer jouw deelauto op 185+ plaatsen 

 

Niet alleen in Bussum, maar op nog veel meer locaties kom je een Greenwheels deelauto tegen. Autodelen kan, naast in Baarn, Blaricum en Amersfoort. En ga je met de trein op pad en heb je ons voor het laatste stukje nodig? We staan ook op ruim 170 NS-stations!