Een auto huren en delen in Baarn

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Baarn. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, parkeervergunning of verzekeringen. Onze auto's in Baarn reserveer, open en sluit je met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Baarn. 

In Baarn een deelauto huren 

 

In Baarn staan verschillende Greenwheels huurauto's voor je klaar. Een auto huren in het centrum? Dat is met car sharing geen probleem! Je huurt al een Greenwheels deelauto in Baarn vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Baarn

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Baarn en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Baarn. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“De belangrijkste reden voor mij is het gemak. Je hebt snel een auto beschikbaar.”
Stel stapt in rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Baarn

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Baarn altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Soest, Amersfoort, Den Dolder, Leusden, Hilversum, Blaricum, Bilthoven en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!