Een auto huren en delen in De Bilt

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Huur een deelauto in De Bilt en open de auto eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand. Start ook met auto delen in De Bilt!

Waar in De Bilt een auto huren

 

In De Bilt staan verschillende Greenwheels huurauto's voor je klaar. Een auto huren in De Bilt? Dat is met car sharing geen probleem! Je huurt al een Greenwheels deelauto in De Bilt vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in De Bilt

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in De Bilt en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in De Bilt. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Als binnenstadbewoner is het heel fijn om - wanneer het gebruik van fiets of OV onpraktisch of onmogelijk is - een Greenwheels te kunnen gebruiken. ”
Stel rijdt weg met Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in De Bilt

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in De Bilt altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Utrecht, Zeist en Houten en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!