Een auto huren en delen in Den Bosch

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Zijn er ook Greenwheels-deelauto's in Den Bosch? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. In Delft staat er altijd wel een dichtbij.

Waar in Den Bosch een auto huren

 

Wist je dat je ook in Den Bosch een Greenwheels deelauto kan huren? Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, elektrische auto of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met één account gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto in Den Bosch kiezen die op dat moment het best past.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Den Bosch

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Den Bosch en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Den Bosch. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Een auto wanneer nodig en zonder de zorgen en kosten bij het niet rijden. Heerlijk.”
Fietser rijdt langs geparkeerde Greenwheels deelauto op straat

Start vandaag met autodelen in Den Bosch

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.700 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Den Bosch altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Eindhoven, Tilburg, Oss en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 150 NS stations!