Een auto huren en delen in Ede

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Een auto huren in Ede is met Greenwheels eenvoudig. Met de Greenwheels app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan formulieren, verzekeringen of verplicht aftanken. Wanneer maak jij je eerste rit met een deel auto in Ede?

Waar een auto huren in Ede

 

Je vindt de Greenwheels deelauto’s in Ede bij NS-stations Ede Centrum en Ede-Wageningen. En wist je dat je al Greenwheels-rijder kan worden vanaf € 0 per maand? Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor 'Soms'. Wil je vaker goedkoop een auto huren in Ede? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak'.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Ede

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Ede en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Ede. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“We hebben in 2022 de auto weg gedaan en dankzij Greenwheels missen we onze eigen auto helemaal niet!”
Koppel loopt naar rode Greenwheels auto toe

Start vandaag met autodelen in Ede

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, het kan allemaal met Greenwheels. Niet alleen in Ede, maar in 185 plaatsen in Nederland, zoals Bennekom, Wageningen en Rhenen. In totaal zijn er meer dan 2.800 Greenwheels deelauto’s beschikbaar. Dat is carsharing: simpel, duurzaam en handig!