Ook Greenwheels rijden?

MELD JE AAN!
Greenwheels auto vrouw naar werk

Auto huren voor particulieren

  • Meer dan 2.600 deelauto's voor particulieren
  • Autodelen kan zowel privé als zakelijk bij Greenwheels
  • Meer weten over autodelen?
ZO WERKT 'T

Altijd dichtbij en zonder gedoe autorijden

 

Een deelauto gebruiken als particulier is heel makkelijk. Met onze app reserveer je een auto voor je privé ritten en ga je zó op pad. Je betaalt alleen voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: onderhoud, verzekeringen en een parkeerplaats: dat regelen wij voor je. Zo maken wel autodelen al 25+ jaar voor iedereen toegankelijk, voor particulier en zakelijk.

Per kwartier

Auto huren per uur (particulier)

Uurtje naar de tandarts? Je hebt er geen eigen auto meer voor nodig. Voor een Greenwheels-deelauto betaal je namelijk per kwartier.

24 uur

Autohuur voor 1 dag

Wil je als particulier een auto huren voor één dag? Dagje je vrienden opzoeken buiten de stad? Een deelauto huren voor een hele dag is bij Greenwheels ook geen probleem.

Week(end)

Een auto voor een weekend of week

Mini-roadtrip? Elfstedentocht met de auto? Zin in een weekendje of een week weg uit de drukke stad? Ga naar de Veluwe of de Ardennen met een huurauto voor een weekend of week.

 

 

Greenwheels en de NS openbaar vervoer jonge vrouw bij NS station Holland Spoor

Auto huren particulier

Bij Greenwheels zijn deelauto's van iedereen. Je huurt één van de rode of witte auto's op straat, niet de auto van iemand anders. Wij zorgen voor alle 'randzaken' die bij het gebruik van een auto komen kijken: van de schoonmaak tot de parkeervergunning, van de apk tot aan de motorrijtuigenbelasting. Jij betaalt alleen een all-in tarief. 

TARIEVEN
Stadsauto Kinderen Greenwheels achterbank feestje rijden met kinderen

Geen gedoe van een eigen auto

Een parkeerplaats vinden is - zeker in stadscentra - vaak een behoorlijke uitdaging. Een groot voordeel van onze deelauto's op straat is dat ze hun eigen, vaste parkeerplaats hebben. Dat betekent dus geen urenlange zoektocht of rondjes rijden op zoek naar een plekje als je klaar bent met je rit. Jij hoeft alleen maar na te denken waar en wanneer je een auto nodig hebt.

ZO WERKT 'T
Een auto voor je deur | Greenwheels

Prive auto huren

Heb je als particulier slechts af en toe een auto nodig? Juist dan is deelvervoer dé voordeligste (en duurzaamste!) keuze. In een deelauto rijden voor je privé-ritten is ook een veilige keuze: iedere auto is verzekerd inclusief een ongevallen-inzittendenverzekering. Dit betekent dat zowel schade aan derden als aan de inzittende(n) is gedekt. Er geldt een standaard eigen risico-bedrag per rit, wat je desgewenst kan verlagen.

EIGEN RISICO
“Top service, genoeg auto’s in de buurt, zelfs in de straat.”

Particulier auto huren

Er staan ruim 2.600 Greenwheels-deelauto's op straat, door heel Nederland. Weten welke het dichtst bij jou staat?

star star star star star
“Jaren geleden lid geworden omdat een eigen parkeerplaats in Amsterdam Centrum niet echt een optie is. Ideale oplossing!”
star star star star star
“Ik gebruik het om op bezoek te gaan bij m'n ouders in Groningen of in het weekend om naar het strand te gaan.”
star star star star star
“Je merkt dat de mensen die erin rijden betrokken zijn bij de auto.”

Alles zo geregeld met de Greenwheels app

Zoeken. Reserveren. Openen.

Greenwheels app download