Ook Greenwheels rijden?

MELD JE AAN!
Greenwheels auto vrouw naar werk

Auto huren voor particulieren

  • Meer dan 2.800 auto's voor particulieren
  • Autodelen kan zowel privé als zakelijk bij Greenwheels
  • Meer weten over deelauto's rijden?
ZO WERKT 'T

Altijd dichtbij en zonder gedoe autorijden

 

Een deelauto gebruiken als particulier is heel makkelijk. Met onze app reserveer je een auto voor je privé ritten en ga je zó op pad. Je betaalt alleen voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: onderhoud, verzekeringen en een vaste parkeerplaats: dat regelen wij voor je. Zo maken wel autodelen al bijna 30 jaar voor iedereen toegankelijk, voor particulier en zakelijk.

Per kwartier

Auto huren per uur (particulier)

Uurtje naar de tandarts? Je hebt er geen eigen auto meer voor nodig. Voor een Greenwheels-deelauto betaal je namelijk per kwartier.

24 uur

Autohuur voor 1 dag

Wil je als particulier een auto huren voor één dag? Dagje je vrienden opzoeken buiten de stad? Een deelauto huren voor een hele dag is bij Greenwheels ook geen probleem.

Week(end)

Een auto voor een weekend of week

Mini-roadtrip? Elfstedentocht met de auto? Zin in een weekendje of een week weg uit de drukke stad? Ga naar de Veluwe of de Ardennen met een huurauto voor een weekend of week.

 

 

Greenwheels elektrisch corporate rijden huren auto deelauto

Auto huren particulier

Bij Greenwheels zijn deelauto's van iedereen. Je huurt één van de rode (benzine) of witte (elektrische) auto's op straat, niet de auto van iemand anders. Wij zorgen voor alle 'randzaken' die bij het gebruik van een auto komen kijken: van de schoonmaak tot de parkeervergunning, van de apk tot aan de motorrijtuigenbelasting. Jij betaalt alleen een all-in tarief. 

TARIEVEN
Stadsauto Kinderen Greenwheels achterbank feestje rijden met kinderen

Geen gedoe van een eigen auto

Als particulier een parkeerplaats voor je auto vinden is - zeker in stadscentra - vaak een behoorlijke uitdaging. Een groot voordeel van onze deelauto's op straat is dat ze hun eigen, vaste parkeerplaats hebben. Dat betekent dus geen urenlange zoektocht of rondjes rijden op zoek naar een plekje als je klaar bent met je rit. Jij hoeft alleen maar na te denken waar en wanneer je een auto nodig hebt.

ZO WERKT 'T
Een auto voor je deur | Greenwheels

Prive auto huren

Heb je als particulier slechts af en toe een auto nodig? Juist dan is deelvervoer dé voordeligste (en duurzaamste!) keuze. In een deelauto rijden voor je privé-ritten is ook een veilige keuze: iedere auto is verzekerd inclusief een ongevallen-inzittendenverzekering. Dit betekent dat zowel schade aan derden als aan de inzittende(n) is gedekt. Er geldt een standaard eigen risico-bedrag per rit, wat je desgewenst kan verlagen.

EIGEN RISICO
“Top service, genoeg auto’s in de buurt, zelfs in de straat.”

Particulier auto huren

Er staan ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's op straat, door heel Nederland. Weten welke het dichtst bij jou staat?

star star star star star
“Jaren geleden lid geworden omdat een eigen parkeerplaats in Amsterdam Centrum niet echt een optie is. Ideale oplossing!”
star star star star star
“Ik gebruik het om op bezoek te gaan bij m'n ouders in Groningen of in het weekend om naar het strand te gaan.”
star star star star star
“Je merkt dat de mensen die erin rijden betrokken zijn bij de auto.”

  
 

Reserveer je Greenwheels-huurauto via de app voor zolang als je wilt. Met voordelige tarieven en keuze uit meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland ga je zorgeloos op pad. Kies uit huurauto's in 185 plaatsen.

 

Alkmaar

Den Bosch

Hoofddorp

Schiedam

Almere

Den Haag

Hoorn

Tilburg

Alphen aan den Rijn

Deventer

Houten

Utrecht

Amersfoort

Dordrecht

Leeuwarden

Wageningen

Amstelveen

Driebergen

Leiden

Weesp

Amsterdam

Eindhoven

Maarssen

Woerden

Arnhem

Enschede

Maastricht

Zaandam

Assen

Gouda

Middelburg

Zeist

Breda

Groningen

Nieuwegein

Zutphen

Bussum

Haarlem

Nijmegen

Zwolle

Delft

 

Hilversum

 

Rotterdam

 

Zoetermeer

 

Alle 185+ plaatsen ›      

Reserveer je Greenwheels-huurauto via de app voor zolang als je wilt. Met voordelige tarieven en keuze uit meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland ga je zorgeloos op pad. Kies uit huurauto's in 185 plaatsen.

 

Alle 185+ plaatsen ›