Een auto huren en delen in Elst

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Huur een deelauto in Elst en open de auto eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand. Start ook met auto delen in Elst!

Waar in Elst een auto huren

 

In Elst kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren bij het NS-station van Elst. De Greenwheels deelauto staat voor je klaar om te huren in Elst. Zo kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Zo werkt autodelen in Elst

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Elst en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Elst. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ik denk dat ik sinds 2003 lid ben, rij nu minder dan eerst, maar ben echt fan!”
Persoon gebruikt app om elektrische deelauto te openen

Start vandaag met autodelen in Elst

GRATIS AANMELDEN

Auto huren in steden in de buurt?

 

Een Greenwheels huren in Arnhem, Nijmegen of Velp? Ook dat kan! Je vindt ons daar én in ruim 185 andere plaatsen van Nederland. Zo is Greenwheels jouw huur auto in de buurt. Voor een lang weekend of een tandartsafspraak: wij zijn jouw auto voor ieder moment. Niet alleen in Elst dus, maar door heel Nederland.