Een auto huren en delen in Enkhuizen

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Enkhuizen. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, parkeervergunning of verzekeringen. Deelauto's reserveer, open en sluit je met de Greenwheels app ook in Enkhuizen. Start jij ook met autodelen?

Waar vind ik deelauto's in Enkhuizen

 

Je vindt de Greenwheels deelauto in Enkhuizen bij het NS-station. En wist je dat je al Greenwheels-rijder kan worden vanaf € 0 per maand? Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor 'Soms'. Wil je vaker goedkoop een auto huren in Enkhuizen? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak'.

Zo werkt autodelen in Enkhuizen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Enkhuizen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Enkhuizen. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Makkelijk, efficiënt, goed onderhouden auto’s.”
Persoon opent deelauto en start de rit met Greenwheels app

Start vandaag met autodelen in Enkhuizen

GRATIS AANMELDEN

Huur en reserveer jouw deelauto in 185 steden

 

Niet alleen in Enkhuizen, maar op nog veel meer locaties kom je een Greenwheels deelauto tegen. Autodelen kan van Amsterdam tot Zwolle. En ga je met de trein op pad en heb je ons voor het laatste stukje nodig? We staan ook op ruim 170 NS-stations!