Een auto huren en delen in Etten-Leur

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Een auto huren in Etten-Leur is met Greenwheels eenvoudig. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan formulieren, verzekeringen of verplicht aftanken. Wanneer maak jij je eerste rit met een deel auto in Etten-Leur?

Waar in Etten-Leur een auto huren

 

In Etten-Leur kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren bij het NS-station. Zo kan je eenvoudig met een deelauto op pad vanuit Etten-Leur wanneer jij dat wilt.

Zo werkt autodelen in Etten-Leur

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Etten-Leur en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Etten-Leur. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ben al een kleine 20 jaar lid van Greenwheels. Ben erg tevreden. Autodelen is veel beter voor het milieu.”
Koppel dagje uit in de natuur met rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Etten-Leur

GRATIS AANMELDEN

Huur en reserveer jouw deelauto in 185

 

Niet alleen in Etten-Leur, maar op nog veel meer locaties kom je een Greenwheels deelauto tegen. Autodelen kan, naast in Etten-Leur, ook in Breda en Roosendaal. En ga je met de trein op pad en heb je ons voor het laatste stukje nodig? We staan ook op ruim 170 NS-stations!