Een deelauto huren in Geldrop

Een auto voor elk moment

 

Een auto huren in Geldrop is met de Greenwheels-app heel eenvoudig. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan formulieren, verzekeringen of verplicht aftanken. Meld je aan en maak je eerste rit met een Greenwheels-deelauto in Geldrop.

Waar kan ik in Geldrop een deelauto huren?

 

In Geldrop kan je een Greenwheels-auto vinden en huren op bijvoorbeeld het NS-station. Zo kan jij eenvoudig op pad met een auto, wanneer jij dat wilt. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Geldrop

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Geldrop en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Geldrop. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Greenwheels maakt alles waar. Schone, nette auto en alles volgens afspraak.”
Koppel loopt naar rode Greenwheels auto toe

Stap vandaag een deelauto in

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Geldrop altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan bijvoorbeeld ook een deelauto reserveren om te huren in Eindhoven en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!