Een auto huren en delen in Gorinchem

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Zijn er ook Greenwheels-deelauto's in Gorinchem? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. In Gorinchem staat er altijd wel een dichtbij.

Waar in auto huren in Gorinchem

 

Wist je dat je ook in Gorinchem een Greenwheels deelauto kan huren? Of je nu een compacte en voordelige stadsauto of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met één account gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto in Gorinchem kiezen die op dat moment het best past.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Gorinchem

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Gorinchem en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Gorinchem. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Als binnenstadbewoner is het heel fijn om - wanneer het gebruik van fiets of OV onpraktisch of onmogelijk is - een Greenwheels te kunnen gebruiken.”
Koppel dagje uit in de natuur met rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Gorinchem

GRATIS AANMELDEN

Auto's in Gorinchem én (ver) daarbuiten

 

Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Niet alleen in Gorinchem, maar op 185 in Nederland van Amsterdam tot Zwolle. In totaal zijn er meer dan 2.800 Greenwheels deelauto’s beschikbaar. Dat is carsharing: simpel, duurzaam en handig!