Een auto huren en delen in Hoofddorp

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Een auto huren in Hoofddorp is met Greenwheels eenvoudig. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan formulieren, verzekeringen of verplicht aftanken. Wanneer maak jij je eerste rit met een deel auto in Hoofddorp?

Waar een auto huren in Hoofddorp

 

Wist je dat je ook in Hoofddorp een Greenwheels deelauto kan huren? Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, elektrische auto of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met één account gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto in Hoofddorp kiezen die op dat moment het best past.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Hoofddorp

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Hoofddorp en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Hoofddorp. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“De belangrijkste reden voor mij is het gemak. Je hebt snel een auto beschikbaar.”
Gezin stapt in rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Hoofddorp

GRATIS AANMELDEN

Ergens anders een deelauto huren?

 

We hebben meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland, dus niet alleen in Hoofddorp. Daarom zeggen we: “er is altijd een Greenwheels dichtbij”. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment. Naast in Hoofddorp vind je ons ook in de volgende plaatsen in de buurt: Nieuw-Vennep, Heemstede, Haarlem, Amstelveen en meer dan 185 andere steden. En je vindt ons ook op ruim 170 stations!