Auto delen in Nieuw-Vennep

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een deelauto in Nieuw-Vennep. Een Greenwheels auto reserveer, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Nieuw-Vennep.

 

Deelauto's in Nieuw-Vennep kan je bijvoorbeeld prima gebruiken als je een wandeling gaat maken door 't Groene hart of over het strand.

Zo werkt autodelen in Nieuw-Vennep

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Nieuw-Vennep en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Nieuw-Vennep. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

Deelauto openen en rit starten met Greenwheels app

Start vandaag met autodelen in Nieuw-Vennep

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Nieuw-Vennep altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan in meer dan 185 steden een deelauto huren en reserveren, van Amsterdam tot Zwolle

 

Ook bij NS-stations. Er staan verspreid door het land ook op ruim 170 NS stations deelauto's van Greenwheels voor je klaar.