Een auto huren en delen in Houten

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een deelauto in Houten. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, verzekeringen of een parkeervergunning. Onze auto's in Huizen reserveer, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Houten.

In Houten een deelauto huren

 

In Houten staan verschillende Greenwheels huurauto's voor je klaar. Een auto huren in Houten centrum of Houten Leebrug? Dat is met car sharing geen probleem! Je huurt al een Greenwheels deelauto in Houten vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Houten

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Houten en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Houten. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Greenwheels maakt alles waar. Schone, nette auto en alles volgens afspraak.”
Stel stapt in Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Houten

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Niet alleen in Houten, maar op 185 in Nederland, zoals Utrecht, Nieuwegein, Bunnik, Zeist en Driebergen. In totaal zijn er meer dan 2.700 Greenwheels deelauto’s beschikbaar. Dat is carsharing: simpel, duurzaam en handig!