Een auto huren en delen in IJmuiden

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in IJmuiden. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, parkeervergunning of verzekeringen. Onze auto's in IJmuiden reserveer, open en sluit je met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in IJmuiden.

Waar in IJmuiden een auto huren

 

Je vindt een Greenwheels deelauto aan de Vechtstraat in IJmuiden. Ook kan je een auto huren in Velserbroek of Velsen-Noord. En wist je dat je al Greenwheels-rijder kan worden vanaf € 0 per maand? Dan betaal je alleen wanneer je rijdt. Kies dan voor 'Soms'. Wil je vaker goedkoop een auto huren in IJmuiden? Kies dan voor 'Regelmatig' of 'Vaak'.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in IJmuiden

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in IJmuiden en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in IJmuiden. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ik denk dat ik sinds 2003 lid ben, rij nu minder dan eerst, maar ben echt fan!”
Koppel loopt naar rode Greenwheels auto toe

Start vandaag met autodelen in IJmuiden

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in IJmuiden altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Velsen-Noord, Velserbroek en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!