Een auto huren en delen in Velsen-Noord

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Een auto huren in Velsen-Noord is met Greenwheels eenvoudig. Met de app reserveer en open je de auto. Je betaalt voor tijd en kilometers en hoeft niet te denken aan formulieren, verzekeringen of verplicht aftanken. Wanneer maak jij je eerste rit met een deel auto in Velsen-Noord?

Waar in Velsen-Noord een auto delen

 

In Velsen-Noord kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren aan de Wijkerstraatweg. Zo staat er ook in Velsen-Noord een Greenwheels voor je klaar om te huren. Zo kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Velsen-Noord

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Velsen-Noord en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Velsen-Noord. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Makkelijk, de perfecte auto op tijd beschikbaar, schoon en in goede technische staat.”
Koppel stapt in rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Velsen-Noord

GRATIS AANMELDEN

Ergens anders een deelauto huren?

 

We hebben meer dan 2.700 deelauto's in heel Nederland, dus niet alleen in Velsen-Noord. Daarom zeggen we: “er is altijd een Greenwheels dichtbij”. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment. Je vindt ons ook in de volgende plaatsen in de buurt: Beverwijk, Ijmuiden en Heemskerk. Er zijn Greenwheels deelauto's in meer dan 185 andere steden en op ruim 150 stations!