Een auto huren en delen in Katwijk aan Zee

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Zijn er ook Greenwheels-deelauto's in Katwijk aan Zee? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. In Katwijk aan Zee staat er altijd wel een dichtbij.

Waar in Katwijk aan Zee een auto huren

 

In Katwijk aan Zee kun je meerdere deelauto's van Greenwheels vinden en huren. Deze staan op verschillende plekken in Katwijk aan Zee. Zo rijd jij gemakkelijk van A naar B en staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren in Katwijk aan Zee. Ga eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Katwijk aan Zee

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Katwijk aan Zee en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Katwijk aan Zee. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Greenwheels is gewoon een goede oplossing als je niet elke dag een auto nodig hebt.”
Koppel stapt in rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Katwijk aan Zee

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Katwijk aan Zee altijd een Greenwheels dichtbij. Je kunt bijvoorbeeld ook een deelauto reserveren en huren in Oegstgeest. Of kijk in meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!