Een auto huren en delen in Oegstgeest

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels deelauto in Oegstgeest. Zonder het gedoe van verzekeringen, onderhoud, pechhulp, parkeervergunning of een autoverhuurbedrijf. Onze auto's in Oegstgeest reserveer, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app. Kies je Greenwheels en ga direct op pad vanuit Oegstgeest.

Waar in Oegstgeest een auto huren

 

Je kan een Greenwheels-deelauto vinden in het centrum van Oegstgeest. Onder andere in de volgende wijken staat er een deelauto klaar om te huren: Bloemenbuur, Zeeheldenwijk, Haaswijk en Poelgeest. Naast deelauto's in Oegstgeest staan er ook deelauto's op je te wachten in aangrenzende wijken van de stad Leiden.

 

Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar in Oegstgeest en kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er in Oegstgeest?

Zo werkt autodelen in Oegstgeest

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Oegstgeest en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Oegstgeest. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Greenwheels is gewoon een goede oplossing als je niet elke dag een auto nodig hebt.”
Vrouw opent auto en stapt in Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Oegstgeest

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Oegstgeest altijd een Greenwheels dichtbij.

 

Je kan een deelauto reserveren en huren in nabij geleden steden als Katwijk aan Zee, Leiden en Wassenaar. Maar ook in meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!