Een auto huren en delen in Leiderdorp

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Leiderdorp? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Leiderdorp in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Leiderdorp of op één van de ruim 170 NS-stations.

Waar in Leiderdorp een auto huren

 

In Leiderdorp en in de omgeving van Leiderdorp kun je meerdere deelauto's van Greenwheels vinden en huren. Deze staan op verschillende plekken in Leiderdorp. Zo rijd jij gemakkelijk van A naar B en staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren. Wil je er een dagje op uit? Ga eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Leiderdorp

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Leiderdorp en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Leiderdorp. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“De belangrijkste reden voor mij is het gemak. Je hebt snel een auto beschikbaar.”
Fietser rijdt langs geparkeerde Greenwheels deelauto op straat

Start vandaag met autodelen in Leiderdorp

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Leiderdorp altijd een Greenwheels dichtbij. Je kunt bijvoorbeeld ook een deelauto reserveren en huren in Leiden, Alphen aan den Rijn, Wassenaar of kijk in meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!