Een auto huren en delen in Wassenaar

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Huur een deelauto in Wassenaar en open de auto eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand. Start ook met auto delen in Wassenaar!

In Wassenaar een deelauto huren

 

In Wassenaar staan verschillende Greenwheels huurauto's voor je klaar. Een auto huren bij de haven of aan de Havenkade nabij de Wiegmanweg? Dat is met car sharing geen probleem! Je huurt al een Greenwheels deelauto in Wassenaar vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Wassenaar

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Wassenaar en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Wassenaar. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Er staan er hier zoveel in de buurt dat er altijd eentje op een paar minuten lopen te reserveren is.”
Koppel stapt in rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Wassenaar

GRATIS AANMELDEN

Ergens anders een deelauto huren?

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Wassenaar altijd een Greenwheels dichtbij. Zo kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. Je kan onder andere een Greenwheels deelauto reserveren en huren in Voorschoten, Leiden, Katwijk aan Zee, Leidschendam, Den Haag en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 stations!