Een auto huren en delen in Maarssen

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een deelauto in Maarssen. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, verzekeringen of een parkeervergunning. Onze auto's in Maarssen reserveer, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Maarssen.

Waar in Maarssen een auto huren

 

Je kan een Greenwheels-deelauto vinden in het historische centrum van Maarssen, Maarssen-dorp. Maar er staat ook een deelauto op je te wachten bij het NS-Station van Maarssen, in Maarssenbroek en de wijk Op Buuren. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar en kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Maarssen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Maarssen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Maarssen. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Greenwheels is gewoon een goede oplossing als je niet elke dag een auto nodig hebt.”
Elektrische deelauto openen met de Greenwheels app voor auto delen

Start vandaag met autodelen in Maarssen

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.700 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Maarssen altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Breukelen, De Bilt, Leidsche Rijn, Utrecht, Woerden, Vleuten, Zeist en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 150 NS stations!