Een auto huren en delen in Maastricht

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een deelauto in Maastricht. Onze auto's in Maastricht reserveer, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Maastricht.

Waar in Maastricht een auto huren

 

In Maastricht staan verschillende Greenwheels deel- en huurauto's voor je klaar. Zo kan je een deelauto van Greenwheels bij het NS-station van Maastricht reserveren. Er staan ook deelauto's voor je klaar in onder andere de wijken Brusselse Poort, Boschsstraatkwartier, Wyckerpoort en het Jekerkwartier.

 

Met een deelauto van Greenwheels heb je een auto zonder het ongemak en zorgen van een eigen auto. Een auto wanneer jij die nodig hebt. Een auto voor een wandeling of een familiebezoek. Met Greenwheels staat er altijd een auto voor je klaar in Maastricht.

Bekijk auto's in je buurt

Waar staan er bij jou in Maastricht deelauto's?

Zo werkt autodelen in Maastricht

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Maastricht en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Maastricht. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“We hebben in 2022 de auto weg gedaan en dankzij Greenwheels missen we onze eigen auto helemaal niet!”
Koppel stapt in rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Maastricht

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Maastricht altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan in meer dan 185 steden een deelauto huren en reserveren, van Amsterdam tot Zwolle. Ook in Eijsden en Heerlen staan er deelauto's voor je klaar. Er staan verspreid door het land ook op ruim 170 NS stations deelauto's van Greenwheels voor je klaar.