Auto delen in Monster

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een deelauto in Monster. Een Greenwheels auto reserveer, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app. In Monster staat er ook een Greenwheels deelauto voor je klaar op het parkeerterrein Burgemeester Wouersplein. 

Zo werkt autodelen in Monster

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Monster en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Monster. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

Koppel in de natuur met rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Monster

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Monster altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan in meer dan 185 steden een deelauto huren en reserveren, van Amsterdam tot Zwolle

 

Ook bij NS-stations. Er staan verspreid door het land ook op ruim 170 NS stations deelauto's van Greenwheels voor je klaar.