Auto delen in Nootdorp

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

In het midden van Nootdorp staat er een Greenwheels deelauto voor je klaar. De deelauto reserveer, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app.

 

Officieel geen Nootdorp maar wel vlakbij staan er ook deelauto's voor je klaar nabij station Den Haag Ypenburg en in de wijk morgenweide in Den Haag.

Zo werkt autodelen in Nootdorp

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Nootdorp en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Nootdorp. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

Koppel in de natuur met rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Nootdorp

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Nootdorp een Greenwheels dichtbij. Je kan in meer dan 185 steden een deelauto huren en reserveren. Ook bij NS-stations staan er deelauto's van Greenwheels voor je klaar.