Maak nu extra voordelig kennis met Greenwheels.

€ 20 RIJTEGOED CADEAU

Een deelauto huren in Den Haag

Auto huren in Den Haag? Start met autodelen via de Greenwheels app!

 

Huur eenvoudig een van onze 190 deelauto’s in Den Haag. Met autodelen pak je een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren.

 

Greenwheels-deelauto's staan namelijk overal in Den Haag, ook bij jou in de buurt. Je huurt een auto last-minute of ver van te voren, per uur, per dag of voor een weekend via de Greenwheels app. Daar vind je alle deelauto's die je kan huren wanneer het jou uitkomt. Je opent en sluit de huurauto's met de Greenwheels app. Meld je aan en stap vandaag nog in een deelauto in Den Haag!

Huur een van onze 190+ Haagse deelauto's

In Den Haag staan meer dan 190 Greenwheels-auto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

Huur een van onze ruim 190 Haagse deelauto's

 

In Den Haag staan meer dan 190 Greenwheels huurauto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels-app.

 

Autoverhuur altijd in de buurt met car sharing

 

In de drukke politieke hoofdstad van Nederland kan het een uitdaging zijn om aan een huurauto te komen. Maar onze auto's staan door heel Den Haag en zijn dus nooit ver weg. Dat maakt een auto huren in Den Haag een stuk eenvoudiger. 

Autodelen Den Haag deelauto Greenwheels

Deelauto's overal in Den Haag

Wil je een auto huren in de Archipelbuurt, in de buurt van het Willemspark, in het Zeeheldenkwartier of juist in de Stationsbuurt? De meeste auto's in Den Haag zijn in het centrum te vinden, ook in de Schilderwijk, Transvaal en nabij de groente- en fruitmarkt.

VIND AUTO'S IN DEN HAAG

Escamp

 

Woon je in de wijk Bouwlust en Vrederust (Loosduinen), in Leyenburg of juist nabij Moerwijk en het Zuiderpark? We hebben ruim 150 deelauto's in Den Haag, ook in Morgenstond, Rustenburg en Oostbroek en Wateringse Veld.

 

Huur auto in Escamp

Hond speelt op strand Den Haag Scheveningen autodelen

Strand Scheveningen

Ook in de bekendste badplaats van Nederland hebben we voldoende auto's om te huren. In Scheveningen vind je onze auto's in Duttendel, Belgisch- en Van Stolkpark, Duindorp, Duinoord en Zorgvliet, het Geuzenkwartier en Statenkwartier en dus zowel in Scheveningen Bad, als Dorp en Haven.

HUUR AUTO IN SCHEVENINGEN

Loosduinen

 

Zoek je een auto om te huren in Loosduinen? Er zijn meer dan 40 huurauto’s in Den Haag Loosduinen op plekken zoals Kraayenstein, Kijkduin en Ockenburgh, Bohemen, Meer en Bos en Waldeck.

 

Huur auto in Loosduinen

VW Kombi auf der Straße DE Deutschland Deutschland Greenwheels in Natur

Haagse Hout

Of het nu gaat om het Benoordenhout, Bezuidenhout, Mariahoeve, Marlot of de straten rondom het Haagse Bos, we hebben een ruime hoeveelheid auto's om te huren in Den Haag noord-oost.

HUUR AUTO IN HAAGSE HOUT

Auto huren NS-Station Den Haag

 

In Amsterdam reserveer je ook eenvoudig een Greenwheels deelauto bij de NS-treinstations. Zo staan onze auto's bij de verschillende treinstations in Den Haag: Den Haag Centraal, Den Haag HS (Holland Spoor), Laan van NOI (Nieuw Oost Indië), Den Haag Mariahoeve, Moerwijk en Ypenburg.

 

Vind auto bij station

 

 

 

Zo werkt car sharing in Den Haag

 

Je kunt rijden met één van onze deelauto’s wanneer je wilt. Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Car sharing is zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels car sharing app.

1) Meld je gratis aan bij Greenwheels

Meld je gratis aan bij Greenwheels. Binnen een half uur kan je een auto reserveren, openen en wegrijden.

2) Auto openen en wegrijden

Reserveer jouw auto via de app of website. Open de Greenwheels-auto via de app. Pak de boardcomputer uit het dashboardkastje en voer je pincode in. Trek de sleutel uit de boardcomputer en start de auto.

3) Terugzetten en afsluiten

Na afloop van je rit zet je de auto terug op de eigen, vaste locatie van de auto: daar waar je 'm ook opgehaald hebt. Je hoeft geen parkeergeld te betalen als de vaste Greenwheels-locatie in een betaald-parkeren zone valt.

 

 

“Top service, genoeg auto’s in de buurt, zelfs in de straat.”

Een auto huren per uur, per dag of langer

 

Je huurt al een Greenwheels deelauto in Den Haag vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je vrienden is geen probleem. Maar je kan er ook mee op vakantie!

Per kwartier

Auto huren per uur

Uurtje naar de tandarts? Je hebt er geen eigen auto meer voor nodig. Voor een Greenwheels-deelauto in Den Haag betaal je namelijk per kwartier.

24 uur

Autohuur per dag

Dagje je vrienden opzoeken buiten de stad? Een auto huren voor een dag is ook geen probleem.

Week(end)

Een auto voor een weekend of week

Zin in een weekendje of een week weg uit de drukke Randstad? Ga naar de Veluwe of de Ardennen met een huurauto voor een 48 uur of week

 

 

Wat is autodelen en wat zijn de voordelen?

 

Wat is eigenlijk het verschil tussen autodelen en een auto huren voor jou? Autodelen is eigenlijk een auto huren, maar dan een stuk eenvoudiger als je in een drukke stad als Den Haag woont. Er staan namelijk honderden deelauto's verspreid door Den Haag waarmee je op pad kunt gaan wanneer jij wilt. Ook bij jou om de hoek! De voordelen van autodelen op een rijtje:

 

  • Een deelauto huren in Den Haag via Greenwheels is eenvoudiger dan een auto huren via een regulier autoverhuurbedrijf. Je reserveert de deelauto die bij jou om de hoek in Den Haag staat via de Greenwheels app. Je start en eindigt de rit wanneer je wil. Je hoeft dus niet langs een vestiging, je bent niet afhankelijk van de openingstijden van een verhuurbedrijf en je kunt ook last-minute reserveren.
  • Met de Greenwheels-app is er altijd een auto in je buurt die je kunt reserveren. Je kunt een auto huren per uur, per kwartier, per dag, per twee dagen of per week. Je hebt de keuze uit een stadsauto, ruime stationswagen en bestelbusje. In Den Haag zijn er benzine en elektrische deelauto's die je kunt huren.
  • Jij tankt of laadt, wij betalen. Bij je Greenwheels-rit is alles bij de uur- en kilometerprijs inbegrepen. Ook verzekeringen, onderhoud, 24/7 klantenservice en pechhulp.

  • Iedere Greenwheels-deelauto heeft een eigen vaste locatie, zelfs als je in een drukke stad als Den Haag woont. Zo heb je bijvoorbeeld een vaste parkeerplek die gereserveerd is voor die Greenwheels-auto. Voor die parkeerplek voor je deur hoef jij niets te betalen!
  • De keuze voor autodelen is duurzaam. Doordat meerdere Haagse bestuurders een auto delen en daardoor een privéauto niet aanschaffen of wegdoen, haalt iedere Greenwheels-deelauto maar liefst 14 privéauto's van de straten in Den Haag!

 

Aanmelden

 

 

Wat voor soort auto's staan er in Den Haag?

 

Of je nu een kleine stadsauto, bestelbusje of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Ze staan allemaal voor je klaar om te huren verspreid door heel Den Haag. Bij Greenwheels kun je gebruik maken van alle autotypes die in je stad staan. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het best past.

Kleine auto huren

Elektrisch of brandstof, automaat of handgeschakeld. Onze compacte stadsauto's zijn ideaal voor een bezoek aan je familie of vrienden, om klusjes te doen of voor een dagje weg.

Ruime stationwagen huren

Een ruime stationwagen is ideaal voor vakanties, om mee op pad te gaan met je familie of vrienden, of als je veel moet vervoeren.

Bestelbusje huren

Het Volkswagen Caddy busje is ideaal als je gaat klussen of verhuizen. Maar ook als je tweedehands meubels wilt ophalen of langs het tuincentrum wilt gaat is dit de deelauto voor jou.

Greenwheels app

Snel auto huren in Den Haag met de Greenwheels-app

Zoek, reserveer en open de auto met de Greenwheels-app. Car sharing is een auto huren in Den Haag als het jou uitkomt.

AANMELDEN
Greenwheels OV Chipkaart auto openen met ov-kaart in regen

Het gemak van car sharing in Den Haag. Ideaal naast je fiets en het OV.

 

Maak gebruik van onze bekende rode stadsauto’s, elektrische auto’s, stationwagens en bestelbusjes. Te vinden door heel Den Haag (en Nederland!) op straat en op ruim 170 NS-stations.

BEKIJK TARIEVEN
“Als je in een straal van 200 meter 5 auto’s tot je beschikking hebt, dan kan ik niet meer dan enthousiast zijn.”
Man belt bij elektrische Greenwheels deelauto bij treinstation

Elektrische auto huren in Den Haag?

Ook dat kan! In Den Haag zijn er genoeg elektrische auto's beschikbaar die je voordelig kunt huren. Je vindt deze verspreid over heel Den Haag in onze app voor auto delen. Meld je vandaag nog aan en ga op pad met een elektrische deelauto.

NU AANMELDEN
Greenwheels witte Caddy op straat Utrecht fietser auto huren

Particulier en zakelijk car sharing

Bij Greenwheels is een auto huren als particulier even eenvoudig als wanneer je dit zakelijk doet. Voor zakelijk autodelen hebben we speciale maatwerk oplossingen. Een deelauto voor op kantoor, net zo gemakkelijk.

NU AANMELDEN

Alles zo geregeld met de Greenwheels app

Zoeken. Reserveren. Openen.

Greenwheels app download