Een auto huren in Den Haag als het jou uitkomt

 

Huur eenvoudig een van onze ruim 100 deelauto’s in Den Haag. Of een van de 1.850 deelauto's door de rest van Nederland.

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Onze auto's open je eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0,- per maand.

Huur een van onze 100 Haagse deelauto's

In Den Haag staan meer dan 100 Greenwheels auto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

Zo huur je een deelauto

 

Je kunt rijden met één van onze deelauto’s wanneer je wilt. Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

1) Meld je gratis aan

Meld je gratis aan bij Greenwheels.

Binnen een half uur kan je een auto reserveren, openen en wegrijden. 

2) Auto openen en wegrijden

Reserveer jouw auto via de app of website.

Open de Greenwheels auto via de app. Pak de boardcomputer uit het dashboardkastje en voer je pincode in. Trek de sleutel uit de boardcomputer en start de auto. 

3) Parkeren en afsluiten

Na afloop van je rit zet je de auto terug op de originele parkeerplaats. Je hoeft geen parkeergeld te betalen, want iedere auto heeft zijn eigen parkeerplaats. 

Greenwheels deelauto app

Auto huren met de Greenwheels app

Een auto huren als het jou uitkomt? Zoek, reserveer en open met de Greenwheels app.

Download onze app
Greenwheels en de NS openbaar vervoer

Auto huren NS-Station Den Haag

In Dem Haag reserveer je ook eenvoudig een Greenwheels bij de NS-treinstations. Zo staan onze deelauto's onder andere bij de treinstations Den Haag Centraal, Den Haag Holland Spoor en Laan van NOI.

Reserveer je auto
Greenwheels familie auto huren

Altijd dichtbij, zonder gedoe autorijden en huren

Een auto huren via Greenwheels is heel makkelijk. Met de app reserveer en open je de auto en ga je op pad. Je betaalt voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: geen wachtrijen, formulieren of verplicht aftanken.

Meld je gratis aan

Een auto voor een uurtje, een dag of het weekend

Gebruik Greenwheels voordelig. Of je nu een auto nodig hebt voor een uurtje om naar de tandarts te gaan of voor een bezoek aan vrienden buiten de stad. Bij Greenwheels hanteren we scherpe en voordelige tarieven.

Onze tarieven

Het gemak van een auto dichtbij wanneer je 'm nodig hebt. Ideaal naast je fiets en het OV. 

 

Maak gebruik van onze bekende rode stadsauto’s, elektrische auto’s, stationwagens en bestelbusjes. Te vinden door heel Nederland op straat en op ruim 110 NS-stations. 

Zo werkt 't

Onze Haagse auto's

 

Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, bestelbusje of een wat ruimere stationwagen nodig hebt in Den Haag. Bij Greenwheels kun je met elk abonnement gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het best past.

Alles zo geregeld met de Greenwheels app

Zoeken. Reserveren. Openen.

Greenwheels app download