Greenwheels en de NS openbaar vervoer jonge vrouw bij NS station Holland Spoor

Car sharing: een auto huren in Den Haag als het jou uitkomt

  • Huur eenvoudig een van onze ruim 150+ deelauto’s in Den Haag
  • Of een van de 2.150 deelauto's door de rest van Nederland

Pak een deelauto in Den Haag, officieel natuurlijk 's-Gravenhage, wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Onze auto's open je eenvoudig via de Greenwheels-app of OV-chipkaart. Dat kan al vanaf € 0,- per maand.

Huur een van onze 150+ Haagse deelauto's

In Den Haag staan meer dan 150 Greenwheels-auto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

Huur een van onze ruim 150 Haagse deelauto's

 

In Den Haag staan meer dan 150 Greenwheels huurauto's voor je klaar. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels-app.

 

Autoverhuur altijd in de buurt met car sharing

 

In de drukke politieke hoofdstad van Nederland kan het een uitdaging zijn om aan een huurauto te komen. Maar onze auto's staan door heel Den Haag en zijn dus nooit ver weg. Dat maakt een auto huren in Den Haag een stuk eenvoudiger. 

Den Haag Centrum

Wil je een auto huren in de Archipelbuurt, in de buurt van het Willemspark, in het Zeeheldenkwartier of juist in de Stationsbuurt? De meeste auto's in Den Haag zijn in het centrum te vinden, ook in de Schilderwijk, Transvaal en nabij de groente- en fruitmarkt.

Zo werkt het

Escamp

 

Woon je in de wijk Bouwlust en Vrederust (Loosduinen), in Leyenburg of juist nabij Moerwijk en het Zuiderpark? We hebben ruim 150 deelauto's in Den Haag, ook in Morgenstond, Rustenburg en Oostbroek en
Wateringse Veld.

Strand Scheveningen

Ook in de bekendste badplaats van Nederland hebben we voldoende auto's om te huren. In Scheveningen vind je onze auto's in Duttendel, Belgisch- en Van Stolkpark, Duindorp, Duinoord en Zorgvliet, het Geuzenkwartier en Statenkwartier en dus zowel in Scheveningen Bad, als Dorp en Haven.

Reserveer je auto

Loosduinen

 

Zoek je een auto om te huren in Loosduinen? Er zijn meer dan 40 huurauto’s in Den Haag Loosduinen op plekken zoals Kraayenstein, Kijkduin en Ockenburgh, Bohemen, Meer en Bos en Waldeck.

VW Station Wagon on Street DE Germany Deutschland Greenwheels

Haagse Hout

Of het nu gaat om het Benoordenhout, Bezuidenhout, Mariahoeve, Marlot of de straten rondom het Haagse Bos, we hebben een ruime hoeveelheid auto's om te huren in Den Haag noord-oost.

Auto huren NS-Station Den Haag

 

In Amsterdam reserveer je ook eenvoudig een Greenwheels deelauto bij de NS-treinstations. Zo staan onze auto's bij de verschillende treinstations in Den Haag: Den Haag Centraal, Den Haag HS (Holland Spoor), Laan van NOI (Nieuw Oost Indië), Den Haag Mariahoeve, Moerwijk en Ypenburg.

 

Car sharing Den Haag

 

Je kunt rijden met één van onze deelauto’s wanneer je wilt. Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Car sharing is zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels car sharing app.

1) Meld je gratis aan bij Greenwheels

Meld je gratis aan bij Greenwheels. Binnen een half uur kan je een auto reserveren, openen en wegrijden.

2) Auto openen en wegrijden

Reserveer jouw auto via de app of website. Open de Greenwheels-auto via de app. Pak de boardcomputer uit het dashboardkastje en voer je pincode in. Trek de sleutel uit de boardcomputer en start de auto.

3) Parkeren en afsluiten

Na afloop van je rit zet je de auto terug op de originele parkeerplaats. Je hoeft geen parkeergeld te betalen als de auto in een betaald-parkeren zone staat, want iedere deelauto heeft zijn eigen parkeerplaats.

“Top service, genoeg auto’s in de buurt, zelfs in de straat. Zou zelfs bijna overwegen om de auto de deur uit te doen en over te stappen naar deze duurzame en goedkopere oplossing.”
Greenwheels app

Snel auto huren in Den Haag met de Greenwheels-app

Zoek, reserveer en open met de Greenwheels-app. Car sharing is een auto huren in Den Haag als het jou uitkomt.

Download de app

Een auto voor een uurtje, een dag of het weekend

 

Je huurt al een Greenwheels deelauto in Den Haag vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je vrienden is geen probleem.

Per kwartier

Auto huren in Den Haag per uur

Uurtje naar de tandarts? Je hebt er geen eigen auto meer voor nodig. Voor een Greenwheels-deelauto in Den Haag betaal je namelijk per kwartier.

24 uur

Autohuur Den Haag voor 1 dag

Dagje je vrienden opzoeken buiten de stad? Een auto huren voor een dag is ook geen probleem.

Week(end)

Een auto voor een weekend of week

Zin in een weekendje of een week weg uit de drukke Randstad? Ga naar de Veluwe of de Ardennen met een huurauto voor een weekend of week

Altijd dichtbij, zonder gedoe een auto huren

 

Een auto huren in Den Haag via Greenwheels is heel makkelijk. Met de app reserveer en open je de auto en ga je op pad. Je betaalt voor de uren en kilometers die je gemaakt hebt. Verder hoef je nergens aan te denken: geen wachtrijen, verzekeringen, formulieren of verplicht aftanken.

Greenwheels OV Chipkaart

Het gemak van car sharing in Den Haag. Ideaal naast je fiets en het OV.

 

Maak gebruik van onze bekende rode stadsauto’s, elektrische auto’s, stationwagens en bestelbusjes. Te vinden door heel Den Haag (en Nederland!) op straat en op ruim 110 NS-stations.

“Als je in een straal van 200 meter 5 auto’s tot je beschikking hebt, dan kan ik niet meer dan enthousiast zijn.”
Greenwheels witte Caddy op straat Utrecht fietser

Particulier en zakelijk car sharing

Bij Greenwheels is een auto huren als particulier even eenvoudig als wanneer je dit zakelijk doet. Voor zakelijk autodelen hebben we speciale maatwerk oplossingen. Een deelauto voor op kantoor, net zo gemakkelijk.

Onze Haagse deelauto's

 

Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, bestelbusje of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met elk car sharing abonnement gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto kiezen die op dat moment het best past.

Alles zo geregeld met de Greenwheels app

Zoeken. Reserveren. Openen.

Greenwheels app download