Een auto huren en delen in Oostzaan

Een auto die voor je klaar staat

 

Huur en deel eenvoudig een Greenwheels auto in Oostzaan. Zonder het gedoe van verzekeringen, onderhoud, pechhulp, parkeervergunning of een autoverhuurbedrijf.

 

Onze deelauto's in Oostzaan reserveer, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app. Kies je Greenwheels en ga direct op pad vanuit Oostzaan.

Waar in Oostzaan een auto huren

 

Je kan een Greenwheels-deelauto vinden vlakbij het centrum van Oostzaan aan de kerkstraat en Burgemeester Swartstraat. Ook in Zuideinde kan je een Greenwheels deelauto pakken en direct op pad. 

 

Betaal achteraf voor tijd en kilometers. Tanken is inbegrepen. Zo heb je het gemak van een auto voor de deur zonder het ongemak van een auto bezitten. Een auto voor een wandeling of een auto voor een familiebezoek.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er in Oostzaan?

Zo werkt autodelen in Oostzaan

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Oostzaan en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Oostzaan. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Een auto wanneer nodig en zonder de zorgen en kosten bij het niet rijden. Heerlijk.”
Rit starten met Greenwheels app op telefoon

Start vandaag met autodelen in Oostzaan

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Oostzaan een Greenwheels dichtbij.

 

Je kan een deelauto reserveren en huren in nabij geleden steden als Amsterdam, Landsmeer en Zaandam. Maar ook in meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations door heel het land!