Auto delen in Oudewater

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een deelauto in Oudewater. Een Greenwheels auto reserveer, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app. In Oudewater staat er ook een Greenwheels deelauto voor je klaar op het parkeerterrein Oude Huijgensteeg. 

Zo werkt autodelen in Oudewater

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Oudewater en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Oudewater. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

Koppel in de natuur met rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Oudewater

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto locaties in heel Nederland heb je niet alleen in Oudewater altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan in meer dan 185 steden een deelauto huren en reserveren, van Amsterdam tot Zwolle

 

Ook bij NS-stations. Er staan verspreid door het land ook op ruim 170 NS stations deelauto's van Greenwheels voor je klaar.