Auto delen in Overveen

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een deelauto in Overveen. Een Greenwheels auto reserveer, open en sluit je gemakkelijk met de Greenwheels app

Waar autodelen en huren in Overveen

 

In Overveen staat er een Greenwheels deelauto voor je klaar bij het NS-station. Ook staat er een deelauto klaar om mee op pad te gaan onder de flyover van de N208 bij de Willem de Zwijgerlaan.

Zo werkt autodelen in Overveen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Overveen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Overveen. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

Koppel in de natuur met rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Overveen

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto locaties in heel Nederland heb je niet alleen in Overveen altijd een Greenwheels dichtbij. In de nabijgelegen stad Haarlem staan er 55 deelauto's voor je klaar, klein en groot.  

 

Ook staan er verspreid door het land ook op ruim 170 NS stations deelauto's van Greenwheels voor je klaar.