Een auto huren en delen in Ridderkerk

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Ridderkerk. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, parkeervergunning of verzekeringen. Onze auto's in Ridderkerk reserveer, open en sluit je met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Ridderkerk. 

Waar een auto huren in Ridderkerk 

 

In Ridderkerk kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren in "Bolnes". Je huurt al een Greenwheels deelauto vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Ridderkerk

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Ridderkerk en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Ridderkerk. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Makkelijk, de perfecte auto op tijd beschikbaar, schoon en in goede technische staat.”
Vader en kind stappen in rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Rhenen

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Ridderkerk altijd een Greenwheels dichtbij. Zo kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. Je kan onder andere een Greenwheels deelauto reserveren en huren in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 stations!