Een auto huren en delen in Capelle aan den IJssel

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Capelle aan den IJssel. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, parkeervergunning of verzekeringen. Onze auto's in Capelle aan den IJssel reserveer, open en sluit je met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Capelle aan den IJssel.

Waar in Capelle aan den IJssel een auto huren

 

Wist je dat je ook in Capelle aan den IJssel een Greenwheels deelauto kan huren? Of je nu een compacte en voordelige stadsauto, elektrische auto of een wat ruimere stationwagen nodig hebt. Bij Greenwheels kun je met één account gebruik maken van alle autotypes. Zo kun je altijd de auto in Capelle aan den IJssel kiezen die op dat moment het best past.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Capelle aan den IJssel

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Capelle aan den IJssel en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Capelle aan den IJssel. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Makkelijk, de perfecte auto op tijd beschikbaar, schoon en in goede technische staat. ”
Gezin stapt in rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Capelle aan den IJssel

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Capelle aan den IJssel altijd een Greenwheels dichtbij. Je kan een deelauto reserveren en huren in Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam en Zoetermeer en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 170 NS stations!