Een auto huren en delen in Rijswijk

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Ook auto delen in Rijswijk? Met onze app voor autodelen is het zo gepiept! Je reserveert, opent en sluit de auto met je telefoon. Zo heb je altijd een deel auto in Rijswijk in je broekzak! Huur ook eenvoudig een Greenwheels in Rijswijk of op één van de ruim 170 NS-stations. 

Waar een auto huren in Rijswijk 

 

In Rijswijk kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren in de Ministerbuurt of Havenkwartier. Maar er staat ook een deelauto in Rijswijk op je te wachten bij het NS-station van Rijswijk. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren in Rijswijk. Zo kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Rijswijk

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Rijswijk en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Rijswijk. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Er staan er hier zoveel in de buurt dat er altijd eentje op een paar minuten lopen te reserveren is. ”
Koppel loopt naar rode Greenwheels auto toe

Start vandaag met autodelen in Rijswijk

GRATIS AANMELDEN

Ergens anders een deelauto huren? 

We hebben meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland, dus niet alleen in Rijswijk. Daarom zeggen we: “er is altijd een Greenwheels dichtbij”. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment. Naast in Rijswijk vind je ons ook in de volgende plaatsen in de buurt: Den Haag, Delft en meer dan 185 andere steden. En je vindt ons ook op ruim 170 stations!