Een auto huren en delen in Rosmalen

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Rosmalen. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, parkeervergunning of verzekeringen. Onze auto's in Rosmalen reserveer, open en sluit je met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Rosmalen. 

Waar een auto huren in Rosmalen 

 

Wist je dat je bij het station in Rosmalen een Greenwheels-deelauto kan huren? 

Je huurt al een Greenwheels-deelauto vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Rosmalen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Rosmalen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Rosmalen. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Makkelijk, efficiënt, goed onderhouden auto’s.”
Vrouw opent auto en stapt in Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Rosmalen

GRATIS AANMELDEN

Auto’s in Rosmalen én (ver) daarbuiten 

 

Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Niet alleen in Roosendaal, maar in 185 plaatsen in Nederland, zoals 's-Hertogenbosch en Oss. In totaal zijn er meer dan 2.800 Greenwheels deelauto’s beschikbaar. Dat is carsharing: simpel, duurzaam en handig!