Een auto huren en delen in Schagen

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Zijn er ook Greenwheels-deelauto's in Schagen? Jazeker! Car sharing of autodelen is autorijden zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via onze carsharing app. Ook in Schagen!

Waar in Schagen een auto huren

 

In Schagen kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren bij het NS-station. Zo staat er ook een Greenwheels voor je klaar om te huren in Schagen en kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Schagen

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Schagen en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Schagen. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ik denk dat ik sinds 2003 lid ben, rij nu minder dan eerst, maar ben echt fan!”
Vrouw opent auto en stapt in Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Schagen

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Schagen een Greenwheels dichtbij. Zo kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. Greenwheels deelauto's zijn te reserveren en huren in overal in Nederland in meer dan 185 plaatsen, van Amsterdam tot Zwolle. Ook staan er deelauto's op ruim 170 stations!