Een auto huren en delen in Sneek

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Sneek. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, parkeervergunning of verzekeringen. Onze auto's reserveer, open en sluit je met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Sneek.

Waar een auto huren in Sneek

 

Wist je dat je ook in Sneek een Greenwheels deelauto kan huren? Je kunt een auto huren bij het Sneek NS-station. Zo staat er ook in Sneek een auto voor je klaar.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Sneek

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Sneek en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Sneek. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Een auto wanneer nodig en zonder de zorgen en kosten bij het niet rijden. Heerlijk.”
Stel stapt in rode Greenwheels deelauto

Start vandaag met autodelen in Sneek

GRATIS AANMELDEN

Ergens anders een deelauto huren?

 

We hebben meer dan 2.800 deelauto's in heel Nederland, dus niet alleen in Sneek. Daarom zeggen we: “er is altijd een Greenwheels dichtbij”. Zo zijn wij jouw auto voor ieder moment. Naast in Sneek vind je ons overal, van Amsterdam tot Zwolle en meer dan 185 andere steden. En je vindt ons ook op ruim 170 stations!