Een auto huren en delen in Soest

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Pak een auto wanneer het jou uitkomt zonder het ongemak van een autoverhuurbedrijf, onderhoud of parkeren. Huur een deelauto in Soest en open de auto eenvoudig via de Greenwheels app of OV-chipkaart. Al vanaf € 0 per maand. Start ook met auto delen in Soest!

Waar in Soest een auto delen en huren

 

In Soest kan je een deelauto van Greenwheels vinden en huren in bij het NS-station in Soest-Zuid. Maar er staat ook een deelauto in Soest op je te wachten in Overhees en vlakbij de Dalweg. Zo staat er altijd een Greenwheels voor je klaar om te huren in Soest en kan jij eenvoudig op pad, wanneer jij dat wilt.

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.700 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Soest

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Soest en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Soest. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Er staan er hier zoveel in de buurt dat er altijd eentje op een paar minuten lopen te reserveren is.”
Vrouw rijdt weg met rode Greenwheels auto

Start vandaag met autodelen in Soest

GRATIS AANMELDEN

Een deelauto reserveren en huren door heel Nederland

 

Met meer dan 2.700 deelauto's in heel Nederland heb je niet alleen in Soest altijd een Greenwheels dichtbij. Zo kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. Je kan onder andere een Greenwheels deelauto reserveren en huren in Baarn, Amersfoort, Den Dolder en meer dan 185 andere steden. Ook staan er deelauto's op ruim 150 stations!