Een auto huren en delen in Tilburg

Een auto wanneer jij die nodig hebt

 

Huur eenvoudig een Greenwheels-deelauto in Tilburg. Zonder het gedoe van een autoverhuurbedrijf, parkeervergunning of verzekeringen. Onze auto's reserveer, open en sluit je met de Greenwheels app. Start ook met autodelen in Tilburg.

In Tilburg een auto huren

 

In Tilburg staan verschillende Greenwheels huurauto's voor je klaar. Een auto huren vlakbij één van de NS-stations in de stad? Dat is met car sharing geen probleem! Je huurt al een Greenwheels deelauto in Tilburg vanaf 15 minuten. Een ritje naar de supermarkt of een dagje op bezoek bij je familieleden is geen probleem. 

Bekijk auto's in je buurt

Welke van onze ruim 2.800 Greenwheels-deelauto's staan er bij jou in de buurt?

Zo werkt autodelen in Tilburg

Aanmelden

Kies uit voordelige en flexibele tarieven, al vanaf € 0 / maand. Verandert je rijgedrag? Dan wijzig je jouw tarief maandelijks zonder extra kosten.

Reserveren en rijden

Vind, reserveer en open een Greenwheels-auto bij jou in Tilburg en 185 andere steden. Dat kan eenvoudig met de app. Pak de sleutel uit het dashboard en rijden maar!

Terugkeren en afsluiten

Klaar met je rit? Dan zet je de auto weer op z'n eigen locatie in Tilburg. Plaats de sleutel in de boordcomputer en sluit af met de app. De ritprijs verrekenen we achteraf, handig!

“Ik word ontzettend blij van mijn Greenwheels ritjes. Er is altijd wel een auto beschikbaar, reserveren is zo geregeld!”
Man stapt in rode Greenwheels auto langs de weg

Start vandaag met autodelen in Tilburg

GRATIS AANMELDEN

Auto's in Tilburg én (ver) daarbuiten

 

Ver van te voren reserveren of een half uur voor vertrek, er staat er altijd wel een dichtbij. Niet alleen in Tilburg, maar in 185 plaatsen in Nederland, zoals Breda, Boxtel en Vught. In totaal zijn er meer dan 2.800 Greenwheels deelauto’s beschikbaar. Dat is carsharing: simpel, duurzaam en handig!